Kosgeb’in Başarılı Müdürü Dr. Sadık Gözek’in Tayini Çıktı

Kosgeb’in Başarılı Müdürü Dr. Sadık Gözek’in Tayini Çıktı
Kahramanmaraş’ta görev yaptığı süre boyunca çok başarıya imza atan ve Kosgeb’i yeni binasına kavuşturan imza atan Gözek’in Pazartesi günü Kahramanmaraş’tan ayrılıp ara vermeden Gaziantep KOSGEB Müdürü olarak göreve başlayacağı belirtildi.

Kahramanmaraş’a geldiği günden beri birçok başarılara imza atan ve geçtiğimiz Hafta Kahramanmaraş’a gelen Kosgeb Başkanı Recep Biçer’in “ Kahramanmaraş KOSGEB Müdürlüğü çalışmalarından övgü ile söz ederek Kahramanmaraş girişimcilik kursları ve alınan destekler bakımından Türkiye 4. Oldu” diyen, birçok başarılara imza atan KOSGEB Müdürü Dr. Sadık Gözek’in tayini Gaziantep’e çıktı.  Gaziantepliler bu tayine sevinirken Gazete manşetlerinde “ Gaziantepliler Kosgeb Müdürü’nü buldu diye manşet attılar.

 Kahramanmaraş’ta görev yaptığı süre boyunca çok başarıya imza atan ve Kosgeb’i yeni binasına kavuşturan imza atan Gözek’in Pazartesi günü Kahramanmaraş’tan ayrılıp ara vermeden Gaziantep KOSGEB Müdürü olarak göreve başlayacağı belirtildi. Gözek, 2012 yılından bu yana KOSGEB Müdürü olarak görev yaptığını ve girişimcilikte Kahramanmaraş’ı  Türkiye 4. Cüsü yaptıklarını söyledi.        

   Gözek; yaptığı çalışmalardan bazılarını söyle bahestti;“KOSGEB firmasının veri tabanında kayıtlı olan firma sayısı 8 bin 264 kişiydi. Ve bu rakamlar o zamanlar çok daha düşüktü. KOSGEB veri tabanına kayıt olan veri sayısı yıldan yıla daha da arttı. Verileri arttırmaya yönelik çalışmalar yaptık. Etkinlikler düzenledik. Avrupa işletmeleri projelerimiz vardı,bu proje kapsamında birçok kurum ve kuruluşla ortak etkinlikler düzenledik.  Bu nedenle KOSGEB’in bilinirliliğini arttırdık. Kahramanmaraş girişimcilikte Başkanımızda açıkladı. İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Türkiye 4. Cüsü be hem girişimcilik kursunda hem de verilen destekler bakımında.  Bunu da girişimcilikle ilgili çalışmalarımıza bağlıyorum. KOSGEB Kahramanmaraş Müdürlüğü olarak bölgemize Avrupa işletmeleri ağı dediğimiz bir Avrupa projesini kazandırdık. 2007 ve 2014 yılları arasında Adana, Antalya, Mersin ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında yürüttük. KOSGEB’in kurumsal imajını da belli bir noktaya getirdik. 2006 yılında geldiğimde borsa binasının altında küçük bir yerdeydik. 1-2 odadan oluşan bir KOSGEB Müdürlüğü vardı. 2008 yılında esnaf odası bir yer tahsisi yaptı. Kahramanmaraş’ta Günden güne büyüdük. 2008 yılında yapılan yer tahsisi de bize yetersiz gelemeye başladı. Çok yoğun girişimlerde bulundum. Başbakanlıktan olur çıkarttık. 2014’ün Nisan ayında bulunduğumuz 4 katlı binaya toplam 912 metrekareden oluşan her personele bir oda düşen, eğitimlerimizi burada verebildiğimiz ve kurumsal alt yapımıza ve imajımıza uygun yeni binayı Kahramanmaraş’a kazandırmış olduk. KOSGEB Müdürlüğü hem işletmelerimize hem de işletmelerimize destek veren uzmanlarımızın alt yapısını iyileştirdik. Bunlarda çok yoğun çalışmalar sonucunda oldu.

 Gözek; “Kahramanmaraş’a uzak değilim ve çok sevdiğim bir memleket. Kahramanmaraş’tan ayrılmak zor geldi. Bu devlet memurlarının olmazsa olmazı. Tayinim  Gaziantep’e çıktı.  Gaziantep’teki hitap edeceğimiz kitlemiz Kahramanmaraş’ın 2 katı. Bu nedenle iş yükümüzü, oradaki faaliyetlerimiz daha fazla olacak. Kahramanmaraş’ta kazandığımız bilgi ve tecrübeyi orada iyi bir şekilde devam ettirmek istiyoruz. Arada bir saatlik mesafe var. Kahramanmaraş’la irtibatımızı kesmeyeceğiz. Kahramanmaraşlı işletme ve Kobilerimizle irtibat halinde olacağız. Elimden geldiğince Kahramanmaraş’ta bir sıkıntı olduğu zaman yardımcı olacağım” dedi.               

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.