Koshim Beslenme Ve Diyet Bölümüne Yoğun İlgi

Koshim Beslenme Ve Diyet Bölümüne Yoğun İlgi
Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) çatısı altında hizmet veren Beslenme ve Diyet Bölümü’nde vatandaşlar, Ramazan ayında sağlıklı beslenmenin püf noktalarını öğreniyor.KOSHİM Besle...

Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) çatısı altında hizmet veren Beslenme ve Diyet Bölümü’nde vatandaşlar, Ramazan ayında sağlıklı beslenmenin püf noktalarını öğreniyor.

KOSHİM Beslenme ve Diyet Bölümü’nde görevli uzman, özellikle Ramazanın yaz aylarına denk gelmesi, iftar ve sahur arasındaki süreçte, yiyecek ve içeceklere dikkat edilmesi gerektiğini belirtirken, vatandaşları sıvı tüketimine önem vermeleri konusunda uyardı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşın sağlığını her şeyin üstünde tuttuklarını belirterek, Ramazan ayında da bu yönde bir takım tedbirler aldıklarını söyledi. Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün gıda üretimi yapan işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdıklarını dile getiren Başkan Böcek, cami ve mescit gibi ibadet alanların temizliği çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, KOSHİM bünyesinde hizmet veren Beslenme ve Diyet Bölümü ile vatandaşları, Ramazan ayında sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirdiklerini kaydetti. Beslenme ve Diyet Bölümü’nde her ay ortalama 500 hastaya hizmet verilirken, Ramazan ayında bu sayının yüzde 50 oranda arttığını bildiren Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak sağlıklı yaşamın tüm gereklerini vatandaşa sunmaya çalıştıklarını söyledi.

KOSHİM BÜNYESİNDEKİ BESLENME VE DİYET BÖLMÜ'NE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.