Kosova Başbakanı: “Kosova Ve Türkiye İlişkilerinin Gelişmesi Noktasında Kararlıyız”

Kosova Başbakanı: “Kosova Ve Türkiye İlişkilerinin Gelişmesi Noktasında Kararlıyız”
Kosova Başbakanı İsa Mustafa, görevine yeni başlayan Türkiye’nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç’ı kabulünde iki ülke arasındaki işbirliğinin daha da gelişmesinde Kosova Hükümeti’nin kararlı olduğ...

Kosova Başbakanı İsa Mustafa, görevine yeni başlayan Türkiye’nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç’ı kabulünde iki ülke arasındaki işbirliğinin daha da gelişmesinde Kosova Hükümeti’nin kararlı olduğunu vurguladı.

Kosova Başbakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Başbakan İsa Mustafa’nın Türkiye’nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç’ı kabul ettiği belirtildi. Açıklamada, görevinde başarılar dilediği Büyükelçi Kılıç’ı, Kosova’nın birçok alanlarda kat ettiği mesafelerin yanı sıra ülkenin her alanda gelişmesi için hükümetin öncelikleri hakkında da bilgilendirdiği belirtildi.

Başbakan Mustafa, Türkiye’nin birçok alanda Kosova’ya verdiği desteği takdirle karşıladıklarını kaydederek, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesinde Kosova Hükümeti’nin kararlı olduğunu vurguladı. Türkiye’nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç ise, Kosova’da önemli ilerlemelerin elde edildiğini belirterek, iki ülke arasındaki ilişki ve işbirliğinin daha ileriye taşınması için çaba sarf etmeye devam edeceklerini kaydetti.

KOSOVA BAŞBAKANI İSA MUSTAFA, TÜRKİYE'NİN PRİŞTİNE BÜYÜKELÇİSİNİ KIVILCIM KILIÇ'I KABUL ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.