Kozbeyli Baharla Birlikte Hareketlendi

Kozbeyli Baharla Birlikte Hareketlendi
Tarihi geçmişi, doğal güzellikleri ve dibek kahvesiyle Ege Bölgesi’nde marka olma yolunda ilerleyen Kozbeyli Mahallesi, baharla birlikte hareketlilik kazandı.Geçmişi Anadolu’daki Türk beyliklerinden S...

Tarihi geçmişi, doğal güzellikleri ve dibek kahvesiyle Ege Bölgesi’nde marka olma yolunda ilerleyen Kozbeyli Mahallesi, baharla birlikte hareketlilik kazandı.

Geçmişi Anadolu’daki Türk beyliklerinden Saruhanoğulları’na kadar uzanan Foça ilçesine bağlı Kozbeyli Mahallesi, baharla birlikte hareketlendi. Foça Belediyesi, mahallede bir takım çalışmalar yaparken, mahalleyi zaman zaman vatandaşlarda ziyaret ediyor. Doğal bir yürüyüş parkuruna sahip olması nedeniyle mahalle, doğa yürüyüşü yapan vatandaşların da ilgisini çekiyor.

Kozbeyli’nin özellikle hafta sonu bir merkez haline geldiğini ifade eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Kozbeyli köyümüzde özellikle otoparkla ilgili bazı sıkıntılar vardı. Onunla ilgili bir düzenleme yaptık, gelen araçları yeni bir alana yönlendiriyoruz. Tüm vatandaşlarımıza güzel bir hafta sonu, iyi tatiller ve esenlikler diliyor; 10 Mayıs Pazar günü gerçekleştireceğimiz “Geleneksel Kozbeyli Köyü Bahar Şenlikleri”ne davet ediyorum”dedi.

TARİHİ GEÇMİŞİ, DOĞAL GÜZELLİKLERİ VE DİBEK KAHVESİYLE EGE BÖLGESİ’NDE MARKA OLMA YOLUNDA İLERLEYEN KOZBEYLİ MAHALLESİ, BAHARLA BİRLİKTE HAREKETLİLİK KAZANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.