Kozcağız’a İlk Avukatlık Bürosu Açıldı

Kozcağız’a İlk Avukatlık Bürosu Açıldı
Kozcağız’da ilk olan avukatlık bürosu Belediye Başkanı Mustafa Karaman tarafından açıldı.

- Kozcağız’da ilk olan avukatlık bürosu Belediye Başkanı Mustafa Karaman tarafından açıldı.

Uzun yıllar İstanbul’da avukatlık yapan Fatih Akdemir, kendi memleketi olan Kozcağız’da hizmet verecek. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ın teşvik etmesi sonucu hukuk bürosunu Kozcağız’a taşıyan Akdemir, “Başkanımız benim olduğu kadar Kozcağız içinde çok değerli insanlardan bir tanesi onun için benim buraya gelmemdeki en büyük etken kendisi olmuştur. Bugün açılışını yaptığımız avukatlık bürosunun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Avukatlık bürosu açılışında konuşma yapan Başkan Karaman, “Kozcağız da ilk olacak olan avukatlık bürosunun tüm Kozcağız halkına hayırlı uğurlu olsun. Fatih arkadaşımız kendisi uzun zaman İstanbul’da görev yaptı. Kozcağız’da kalması ve burada kendi halkına faydalı olması amacıyla işyerini buraya açmasını arzu ettik. Çok şükür bugünde açılışını yapmak üzere buradayız. Kendisi ayrıca Kozcağız’da belediyenin kurulmasında öncülük yapan eski Belediye Başkanı merhum Kemal Akdemir’in torunudur. Allah utandırmasın hayırlı uğurlu eylesin” dedi.

Başkan Karaman Bartın Baro Başkanı Kamil Altan’la birlikte kurdeleyi keserek avukatlık bürosunun açılışı yaptı. Açılışa bir çok davetli hakim ve avukat katıldı.

KOZCAĞIZ’A İLK AVUKATLIK BÜROSU AÇILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.