Kozcağız’da Bayram Yoğunluğu Trafiği Felç Etti

Kozcağız’da Bayram Yoğunluğu Trafiği Felç Etti
Bartın'ın Kozcağız Beldesinde Ramazan Bayramı sebebiyle gurbetçilerin de gelmesiyle birlikte trafik durma noktasına geldi.

- Bartın'ın Kozcağız Beldesinde Ramazan Bayramı sebebiyle gurbetçilerin de gelmesiyle birlikte trafik durma noktasına geldi.

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde çalışanların yanı sıra İstanbul gibi çeşitli illerde yaşayan gurbetçilerin yaz tatili ve Ramazan Bayramı dolayısıyla Kozcağız'a gelmesi esnafın yüzünü güldürürken cadde ve sokaklarda aşırı trafik yoğunluğu yaşandı.

Kozcağız'da çok sayıda gurbetçinin gelmesiyle nüfus yoğunluğu artarken zaman zaman caddelerde trafik durma noktasına geldi. Ana Cadde üzerinde sağlı sollu park eden araçlar yüzünden trafik akışının aksaması zaman zaman tartışmalara da neden oluyor. Vatandaşlar yetkililerden bu duruma çözüm bulunmasını istiyor.

Kozcağız halkı ve esnafının, beldeye ekonomik yönden katkı sağlamaları nedeniyle dört gözle beklediği gurbetçilerin gelmesiyle birlikte kent merkezinde hareketlilik yaşandı. Gurbetçilerin Kozcağız'a gelmeleri ve bayram alışverişi yoğunluğundan dolayı esnafın yüzü güldü. Çarşı pazar hareketlenirken kentin cadde ve sokaklarındaki yabancı plakalı araçların yoğunluğu dikkat çekiyor.

KOZCAĞIZ’DA BAYRAM YOĞUNLUĞU TRAFİĞİ FELÇ ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.