KSÜ Öğretim Üyeleri Azerbaycan’da

KSÜ Öğretim Üyeleri Azerbaycan’da
2015 yılının Üniversitemiz tarafından senato kararıyla “Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile Azerbaycan Üniversiteleri İşbirliği ve Dostluk Yılı” olarak ilan edilmesinin meyveleri alınmaya başlandı.

2015 yılının Üniversitemiz tarafından senato kararıyla “Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile Azerbaycan Üniversiteleri İşbirliği ve Dostluk Yılı” olarak ilan edilmesinin meyveleri alınmaya başlandı. Bu bağlamda, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Hüseyin Öztürk ve Doç. Dr. İzzet Döş, Azerbaycan’da öğretmenlere ve akademisyenlere seminer verdi.

KSÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri; Doç. Dr. Hüseyin Öztürk ve Doç. Dr. İzzet Döş, Azerbaycan Öğretmenler Enstitüsü’nün (Azərbaycan Müəllimlər İnstitutu) daveti üzerine gittikleri Azerbaycan’da enstitü öğrencilerine, hizmet içi eğitim gören öğretmenlere ve akademisyenlere yönelik seminerler ve paneller düzenledi.

Doç. Dr. Hüseyin Öztürk “Öğretmen, Kültür ve Küreselleşme”, Doç. Dr. İzzet Döş ise, “Türk Milli Eğitim Sistemi ve Eğitimi” konularında katılımcılara bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. KSÜ Öğretim Üyeleri 19-21 Kasım 2015 tarihleri arasında 3 gün boyunca bulundukları Azerbaycan’da 7 seminer ve panel gerçekleştirdi.

1-20151126090053.jpg2-937.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.