Ksü’de Kurulan Yeni Araştırma Ve Uygulama Merkezi: Kagim

Ksü’de Kurulan Yeni Araştırma Ve Uygulama Merkezi: Kagim
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde, kısa adı KAGİM olan Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi adı altında yeni bir birim kuruldu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde, kısa adı KAGİM olan Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi adı altında yeni bir birim kuruldu. YÖk nezdinde kurulması için gerekli prosedürel ve bürokratik işlemlerin tamamlanması sonucu kurulan KAGİM başına yönetici olarak, KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi, Doç.Dr. Mahmut YARDIMCIOĞLU müdür olarak atandı.

Kısa adı KAGİM olan merkezin amacı; üniversite öğrenci adayları, öğrencileri, mezunları, çalışanları ile kamu kurum ve kuruluşları ve özel sektör işletmelerine yönelik olarak kariyer ve girişimcilik alanlarında eğitim, araştırma, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri sağlamak, öğrenci ve mezunların istihdam edilebilme imkanlarını araştırmak ve mezunların üniversite sonrasında da dayanışma ve işbirliği içerisinde olmasını sağlamak, küçük ve orta ölçekli işletmeler, aile işletmeleri ve kadın girişimciliğinin geliştirilmesine yönelik olarak araştırma ve eğitim faaliyetleri gerçekleştirmek, üniversitenin, Türkiye’nin ve Kahramanmaraş’ın insan kaynakları ve girişimcilik potansiyelinin ve performansının artırılmasına katkıda bulunmaktır.

KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi, Doç.Dr. Mahmut YARDIMCIOĞLU’na yeni görevinde başarılar diler, şehrimize ve üniversitemize merkezin hayırlı olmasını dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum