KSÜ’ye Niğde’de Büyük İlgi

KSÜ’ye Niğde’de Büyük İlgi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Düzenlenen ‘Üniversite Tanıtım Fuarı’na katıldı

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 15-16 Nisan tarihleri arasında Niğde Spor Salonunda düzenlenen ‘Üniversite tanıtım fuarı’nda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ)’de yer alarak kendisini tanıttı.

Niğdeli öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fuarda Üniversitemizin standı yoğun bir ilgi gördü. Genel Sekreter Yardımcısı Mithat Karaaslan başkanlığında ki bir heyet tarafından KSÜ’nün tanıtımının yapıldığı standı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adnan Görür, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve İl Jandarma Komutanı ziyaret ettiler. Devlet ve Özel olmak üzere 23 Üniversitenin katıldığı fuarla ilgili bir açıklama yapan KSÜ Genel Sekreter Yardımcısı Mithat Karaaslan: “ Açıkçası fuara bu kadar ilgilinin olacağını beklemiyorduk, çok sayıda öğrenci ve veli standımızı ziyaret ederek Üniversitemiz, bölümleri ve Kahramanmaraş hakkında sorular sordu, bizde dilimiz döndüğünce cevapladık.

Ayrıca sağ olsunlar Başta Sayın Valim olmak üzere Niğde Protokolü bizleri yalnız bırakmadı. Bu organizasyonu yapan Niğde İl Milli Eğitimine ve bizleri ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

ksu-nigdede-buyuk-ilgi-gordu.jpgksu-nigdede-buyuk-ilgi-gordu-001.jpgksu-nigdede-buyuk-ilgi-gordu-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.