Kto Karatay Üniversitesi’nden Örnek Proje

Kto Karatay Üniversitesi’nden Örnek Proje
KTO Karatay Üniversitesi ‘Bir kurum çalışanından ne ister? Çalışan kurumundan ne bekler? fikrinden yola çıkarak çalışanların üst düzeyde kurum kimliğine sahip olmalarını kurumu en iyi şekilde temsil e...

KTO Karatay Üniversitesi ‘Bir kurum çalışanından ne ister? Çalışan kurumundan ne bekler? fikrinden yola çıkarak çalışanların üst düzeyde kurum kimliğine sahip olmalarını kurumu en iyi şekilde temsil edebilmelerini hedefleyerek “Ben Karatay Üniversitesiyim” adlı projeyi hayata geçirdi.

Proje hakkında açıklama yapan KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, “Bir kurum çalışanından ne ister? Çalışan kurumundan ne bekler?” fikrinden yola çıkan ve çalışanların üst düzeyde kurum kimliğine sahip olmalarını, kurumu en iyi şekilde temsil edebilmelerini, kişisel gelişimleri yoluyla hem kendilerine hem de üniversiteye sağlayacakları getirilerin artmasını hedefleyen “Ben Karatay Üniversitesiyim” adlı projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Rektör Sade, “Biz çalışanlarımızı KTO Karatay ailesinin bir üyesi olarak görüyoruz. Her ailede olduğu gibi bu ailede de tüm bireylerin mutluluğunu amaçlıyoruz. Daha önemlisi, sorun oluşmadan önleyici yaklaşımlar uyguluyoruz. Bunun için personelin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyerek uygun bir takım üyesi olması için eğitimler veriyoruz. Çalışanların memnuniyetlerini anlamak için anketler yapıyoruz, görüşmelerde bulunarak personelimizin mutluluğunu temin etmeye çalışıyoruz.” dedi.

Proje Koordinatörü Gülsüm Mezgel Yartaş ise, “Örgüt içindeki iletişimi artırmak temel hedefimiz, bu biçimde insanların uyum içinde çalışmalarını sağlayacak alt yapıyı kuruyoruz. Bizler, bu MEVKA projesi kapsamında örgüt çalışma kültürünü üniversitemizde geliştirmek istiyoruz. Verilecek eğitimler, konuşma kadar dinlemeyi, kendimize faydalı olduğumuz kadar sosyal sorumluluk çerçevesinde diğer insanlara da faydalı olmayı, zamanı etkin kullanmayı, stres ve zaman yönetimini ve benzer konuları kapsayacak” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.