Küçük Kız, Kolundaki Bileziği Gazze'ye Gönderdi

Küçük Kız, Kolundaki Bileziği Gazzeye Gönderdi
İsrail’in acımasız zulmüne maruz kalan Gazze’ye, Orhangazi’den küçük bir bedenin kocaman bir yüreği el uzattı. 8 yaşındaki küçük Ayşenur, dede yadigarı bileziğini Gazze’deki kardeşlerine gönderdi.

- İsrail’in acımasız zulmüne maruz kalan Gazze’ye, Orhangazi’den küçük bir bedenin kocaman bir yüreği el uzattı. 8 yaşındaki küçük Ayşenur, dede yadigarı bileziğini Gazze’deki kardeşlerine gönderdi.

Orhangazili Selma-Fevzi Gümüş ailesinin 8 yaşındaki kızları Ayşenur, Gazze’de yaşanan olaylara küçücük yüreği ile tepkisiz kalmadı. Sosyal medya ve ulusal basını takip ederek öğrendiği Gazze olaylarında yaralanan Müslüman kardeşlerine çok üzülen Ayşenur, Gazze’deki yaşanan zulme bireysel olarak dur dedi. Dedesinin hediye ettiği bileziği daha fazla takmaya gönlünün razı gelmediğini ifade eden küçük kız, yardım etmek istediğini annesi Selma Gümüş’e söyledi. Kızının elindeki tek bileziğini Gazze’deki Müslüman kardeşlerine göndermek istediğini öğrenen anne, kızının bu tavrı karşısında çok mutlu oldu.

Kızıyla gurur duyduğunu söyleyen Fevzi-Selma Gümüş, İHH Orhangazi Şubesi Başkanı Mücahit Hatipoğlu’na ulaşarak yardım etmek istediklerini bildirdi.

Gümüş ailesi, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Orhangazi Şubesi Başkanı Mücahit Hatipoğlu ile bir araya geldi. Gümüş ailesinin küçük kızları Ayşenur, bileziğini Gazze’deki Müslüman kardeşlerine gitmesi üzere İHH Orhangazi Şubesi Başkanı Mücahit Hatipoğlu’na teslim etti. Başkan Hatipoğlu Ayşenur’u tebrik ederek ailesine yetiştirdikleri kocaman yürek için teşekkür etti.

Hatipoğlu, Ayşenur’un Gazze’ye bireysel yardımda bulunan en küçük kişi olduğunu söyledi.

KÜÇÜK KIZ, KOLUNDAKİ BİLEZİĞİ GAZZE'YE GÖNDERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.