Küçük Kızlar Şeker A Takımını Yendi

Küçük Kızlar Şeker A Takımını Yendi
Alanya Belediyespor Kulübü’nün 2001-2002-2003 yaş kategorisinde mücadele eden Küçük Kızlar Voleybol Takımı, Antalya’da karşılaştığı Şimşek A Takımı’nı 3-2’lik bir skorla mağlup etti.Alanya Belediyespo...

Alanya Belediyespor Kulübü’nün 2001-2002-2003 yaş kategorisinde mücadele eden Küçük Kızlar Voleybol Takımı, Antalya’da karşılaştığı Şimşek A Takımı’nı 3-2’lik bir skorla mağlup etti.

Alanya Belediyespor Kulübü’nün 2001-2002-2003 yaş kategorisinde mücadele eden Küçük Kızlar Voleybol Takımı, Antalya’da karşılaştığı Şimşek A Takımı’nı 3-2’lik bir skorla mağlup etti. Bugüne kadar çıktığı 15 maçın tamamını zaferle sonuçlandıran Küçük Kızlar Voleybol Takımı önümüzdeki günlerde oynayacağı iki maçta da üstünlük kazanması halinde şampiyon olarak kupanın sahibi olacak.

Antrenör Lale Ertekin, oynayacakları toplam 17 maçın 15’ini galibiyetle sonuçlandırdıklarını söyleyerek, Şimşek A Takımı ile yapılan maçı çok rahat aldıklarını kaydetti.

Antalya’da Şimşek A Takımı ile yapılan maçta elde ettikleri 3-2’lik spordan dolayı Küçük Kızlar Voleybol Takımı oyuncularını tebrik eden Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Kızlarımızın başarısıyla ne kadar övünsek azdır. Çıkacakları iki maçtan da galibiyetle döneceklerinden kuşkum yok” dedi.

ALANYA BELEDİYESPOR KULÜBÜ’NÜN 2001-2002-2003 YAŞ KATEGORİSİNDE MÜCADELE EDEN KÜÇÜK KIZLAR VOLEYBOL TAKIMI, ANTALYA’DA KARŞILAŞTIĞI ŞİMŞEK A TAKIMI’NI 3-2’LİK BİR SKORLA MAĞLUP ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.