Küçük Zeynep Harçlığını Başbakan Erdoğan’a Bağışladı

Küçük Zeynep Harçlığını Başbakan Erdoğan’a Bağışladı
Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bağış desteğinde bulunmak isteyen vatandaşlar, Ümraniye’de Ziraat Bankası Şubesi’nde kuyruk oluşturdu. Engellilerin de aralarında bulunduğu bağış kuyruğunda, 10 yaşındaki Zeynep Gökhan da Başbakan Erdoğa

- Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bağış desteğinde bulunmak isteyen vatandaşlar, Ümraniye’de Ziraat Bankası Şubesi’nde kuyruk oluşturdu. Engellilerin de aralarında bulunduğu bağış kuyruğunda, 10 yaşındaki Zeynep Gökhan da Başbakan Erdoğan'a harçlığını bağışladı.

Ümraniye’de Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek isteyen vatandaşlar, bağışta bulunmak için Ziraat Bankası şubesinde kuyruğa girdi. Merdivenlerde metrelerce sıra oluşturan vatandaşlar, “Türkiye’yi kalkındırmış olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığına destek vermek için buradayız. Başbakanımızı seven herkes burada şuan. Ne kadar beklersek bekleyelim hiç sorun değil” diye konuştu.

Bağış yapmak için gelenler arasında gelen engelliler ve çocuklar da bağış kuyruğuna girdi. Başbakan Erdoğan’a bağışta bulunan bir engelli vatandaş, “Başbakan için her şey yaparım” dedi.

KÜÇÜK ZEYNEP, ERDOĞAN’A 20 LİRA 12 KURUŞ BAĞIŞLADI

10 yaşındaki Zeynep Gökhan da, harçlığını bağışlamak için sıraya girdi. Çantasındaki parayı gişe görevlisine vererek bağışta bulunan Zeynep Gökhan, “Başbakanımız için buradayım. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasını istiyorum. 20 lira 12 kuruş yatırdım. 20 lira yaşımın iki katı olduğu için, 12 kuruş Recep Tayyip Erdoğan’ın inşallah on ikinci cumhurbaşkanı olacağı için” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.