Küçükçekmece’de 10’uncu Bilgi Evi Açıldı

Küçükçekmece’de 10’uncu Bilgi Evi Açıldı
Küçükçekmece Belediyesi yapımı tamamlanan Yarımburgaz Bilgievi açılışını gerçekleştirerek ilçedeki bilgi evi sayısını 10’a çıkardı.Eğitime verdiği desteği sürdüren Küçükçekmece Belediyesi ilçedeki bil...

Küçükçekmece Belediyesi yapımı tamamlanan Yarımburgaz Bilgievi açılışını gerçekleştirerek ilçedeki bilgi evi sayısını 10’a çıkardı.

Eğitime verdiği desteği sürdüren Küçükçekmece Belediyesi ilçedeki bilgi evlerine bir yenisini daha ekleyerek ilçeye 10’uncu bilgi evini kazandırdı. Yarımburgaz Mahallesi’nde mahallenin ismiyle hizmete açılan bilgi evi açılışına AK Parti 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Afşin Yazıcıoğlu, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini birlikte kesen protokol üyeleri sonrasında bilgievinin içerisini gezdi.

ÇOCUKLAR BİLGİ EVİ BAHÇESİNDE YÜZME ÖĞRENECEK

Çocukların yaz tatillerini verimli geçirebilmesi adına her şeyin düşünüldüğü Yarımburgaz Bilgievi bahçesinde hazırlanan havuzlarda minikler yüzme öğrenme imkanı bulacak.

Bilgi evi açılışında bölgedeki imar sorunu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Karadeniz, “Küçükçekmecelilerin sorunlarını çözmek için görevde olduklarını belirtti. Karadeniz, mahalle halkına seslenerek, “İmar sorunu ile ilgili ortada dolaşan haberlere inanmayın. Siz kendi malınız üzerinde oturuyorsunuz. Türkiye de hiç bir güç sizin elinizdeki malınızı alıp kullanma durumuna sahip değil. O özgüvenin içinde olun” dedi.

Projelerle her zaman mahalleye desteklerinin süreceğini ifade eden Başkan Karadeniz, “Yarımburgaz Mahalle sakinleri için bir proje hazırlayalım o yetkiye sahip kişilerden belediye olarak Yarımburgazlılar için ortak bir proje gerçekleştirelim istedik. Bu konuyla ilgili bilgi kirliliğini dağıtalım. Burayla ilgili yapılan çalışmalar konusunda ben bizzat sizlerle konuşacağım. Ama önce bir gelişme olmalı ki sizinle gelip konuşalım” şeklinde konuştu.

"BİLGİ EVİ OLAMAYAN MAHALLE KALMASIN İSTİYORUZ"

Vatandaşlardan alınan yetkilerle projeler yapılacağını sözlerine ekleyen Başkan Temel Karadeniz, “Bizden başka konuşanların farklı düşüncelerle burayı karıştırmak isteyenleri dinlemeyin. Burayla ilgili geciktiğimizi biliyoruz buraya o rahatlığı sağlayamadığımızı da biliyoruz göreve geldiğim günden beri bu durumu çözmeye çalışıyorum. Bu destekleriniz için teşekkür ediyorum ve bu konuyla ilgili mahcup olmayacağımın garantisini veriyorum" diye konuştu.

"Söz vermiştik bu mahalle için sözümüzü tutuk" diyen Karadeniz,"Modern ve ferah sınıflarımız oldu hayırlı uğurlu olsun efendim 10 bilgi evi açıldı. 11’inci bilgi evinin temeli atıldı. Bilgi evi olmayan bir yer kalmasın istiyoruz. Çocuklarımızın eğitimi alacağı bu bilgi evi herkes için hayırlı olacaktır. Okulların kapanmasıyla birlikte Yarımburgaz Bilgievi bahçesini, çocuklarının daha iyi yetişmesi için havuzlarla süsleyeceğiz. Çocuklarımızın yüzme öğrenmesi istiyoruz. Projelerimizle her zaman yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.