Kül Olan Ormanı Tekrar Yeşerttiler

Kül Olan Ormanı Tekrar Yeşerttiler
Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD), İhsan Çevre ve Gelişim Derneği ve Keşşaf Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği işbirliği ile geçen yaz, bin 600 fıstık çamı dikimiyle oluşturulan hatıra ormanının bilinmeyen bir nedenle yanması üzerine aynı al

- Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD), İhsan Çevre ve Gelişim Derneği ve Keşşaf Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği işbirliği ile geçen yaz, bin 600 fıstık çamı dikimiyle oluşturulan hatıra ormanının bilinmeyen bir nedenle yanması üzerine aynı alana yeniden fıstık çamı dikimi yapıldı.

Çevre dostlarının da katıldığı fidan dikim töreninde, geçen yaz merkez Çukurova ilçesi, Kurttepe mevkiinde sebebi belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu yok olan bin 600 fıstık çamının yerine 600 fıstık çamı toprakla buluştu. Törende konuşan ÇEKÜD Adana Temsilcisi Hüseyin Doğan, “Ülkemizi daha yaşanabilir hale getirmek için çok ısrarlı v e gayretli çalışıyoruz. Diktiğimiz fidanlar yansa da yenilerini dikeceğiz çünkü bu dünya bize emanet. Çocuklarımıza daha güzel daha yeşil bir dünya bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Orman İşletme Müdürü Muhammet Aslanhan ise “Bu çalışmaların gönüllü insanlar tarafından yapılması çok önemli. Bu çalışmaları önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

KÜL OLAN ORMANI TEKRAR YEŞERTTİLER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.