Kula’da Başıboş Köpekler Tehlike Saçıyor

Kula’da Başıboş Köpekler Tehlike Saçıyor
Manisa’nın Kula ilçesi Yunus Emre Meydanı ve Hamdullah Caddesi üzerinde başıboş gezen köpekler tehlike saçmaya devam ediyor.Yunus Emre Kent Meydanı üzerinde bulunan Hükümet Konağı bahçesi ve önünü mes...

Manisa’nın Kula ilçesi Yunus Emre Meydanı ve Hamdullah Caddesi üzerinde başıboş gezen köpekler tehlike saçmaya devam ediyor.

Yunus Emre Kent Meydanı üzerinde bulunan Hükümet Konağı bahçesi ve önünü mesken edinen köpekler vatandaşların tedirgin olmasına neden oluyor. Vatandaşlar caddelerde yürürken tedirginlik yaşadıklarını kaydederek belediyenin bu konuda çalışma yapmasını talep ettiler. Belediyeden bu konuda çalışma beklediklerini kaydeden vatandaşlar, başıboş köpeklerin barınaklara alınmasını talep ederek, "Başıboş gezen köpekler bizleri tedirgin ediyor. Zaman zaman köpekler bize saldırıyor. Bu yüzden işe gidip gelirken, tedirginlik yaşıyoruz. Artık korkuyla işe gidip gelmek istemiyoruz. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz. Çocuklarımızı sabah okula yalnız gönderemiyoruz." ifadelerini kullandılar.

Vatandaşlar sokak köpeklerinin Kula’nın farklı noktalarında korku saçtığını ve köpeklerin bir an önce toplanarak hayvan barınaklarına gönderilmesini istediler. Özellikle akşam saatlerinde sokaklarda köpekler yüzünden yürüyemediklerini belirten vatandaşlar, bu sorunun biran önce çözülmesi için yetkililerin devreye girmesini istediler.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER VATANDAŞI BEZDİRDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.