Kültür Ve Turizm Bakanı Ömer Çelik:

Kültür Ve Turizm Bakanı Ömer Çelik:
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Musul Başkonsolosluğu personelinin yurda dönüşüne dair duygularını ve rehine olayının siyasi malzeme yapılmasına ilişkin eleştirisini sosyal medya aracılığıyla aktardı.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Musul Başkonsolosluğu personelinin yurda dönüşüne dair duygularını ve rehine olayının siyasi malzeme yapılmasına ilişkin eleştirisini sosyal medya aracılığıyla aktardı.

Bakan Ömer Çelik’in, konuya ilişkin twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Milletimizin gözü aydın. Irak'ta bir süredir alıkonulan Musul Başkonsolosumuz, ailesi ve Başkonsolosluğumuzda bulunan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, yapılan başarılı bir operasyonla kurtarılmıştır. Türkiye zor bir krizi daha geride bıraktı. Her engele, her krize rağmen yoluna azimle devam ediyor. Daha büyük güçle devam edecek. Yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi boyunca iç muhalefetten ve dış muhalefetten çok yanlış şeyler söylendi. ‘Hükümet şu konuda niye susuyor, bu konuda niye tavır almıyor’ diye provokatif açıklamalar yaptılar. Hükümetimizin ve partimizin alıkonulan vatandaşlarımızın can güvenliği için gösterdiği hassasiyeti istismar ettiler. Bugün varılan sonuç, hepsine her konuda sonsuza dek yetecek kadar cevap üretti. Konuştuğumuzda ülkemiz için konuşuyoruz, sustuğumuzda ülkemiz için susuyoruz. Konuşması ve susması ülke için değil başkaları için olanlar bunu anlamıyor, anlamayacaklar. Bizim siyasetimizin esasi bu olmaya devam edecek. Ülkemiz ve insanlık için” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.