Kültürlü Çocuklar Okul Bahçesinde Kalp Oluşturdu

Kültürlü Çocuklar Okul Bahçesinde Kalp Oluşturdu
Özel Bursa Kültür Okulları 3’üncü sınıf öğrencileri, 20 Kasım Perşembe günü Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında dikkat çeken bir faaliyete imza attı.

- Özel Bursa Kültür Okulları 3’üncü sınıf öğrencileri, 20 Kasım Perşembe günü Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında dikkat çeken bir faaliyete imza attı.

Özel Bursa Kültür Okullarında gerçekleştirilen etkinliğe 231 öğrenci katıldı. Okul bahçesinde bir kalp oluşturarak düzenlenen etkinlikte öğrenciler, çocuk haklarının yazılı olduğu kâğıtları balonlara bağlayarak uçurdular.

“Haklarımı Biliyorum” adlı proje kapsamında Özel Bursa Kültür Okulları 3’üncü Sınıf Zümresi öğrencileri, demokrasi eğitimleri aldı. Bu eğitimlerde öğrenciler, çocuk hakları ile ilgili önemli bilgiler edindi.

Kültürlü öğrenciler bu etkinlikte oluşturdukları kalp ile sevgi dilini büyütmeye ve uçurdukları balonlarla tüm dünya çocuklarını çocuk haklarını öğrenmeye davet etti.

Neşeli görüntülere sahne olan etkinlikte kültürlü 3’üncü sınıf öğrencileri çocuk şarkıları eşliğinde uçurdukları balonların ardından el sallayarak mesajlarının bütün dünya çocuklarını ulaşmasını dilediler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.