Kumev, Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Kumev, Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Antalya’nın Kumluca ilçesinde Eğitim Vakfı (KUMEV) olağan genel kurulu yapıldı.Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen Kumluca Eğitim Vakfı (KUMEV) olağan genel kuruluna, vakıf yönetim...

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Eğitim Vakfı (KUMEV) olağan genel kurulu yapıldı.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen Kumluca Eğitim Vakfı (KUMEV) olağan genel kuruluna, vakıf yönetim kurulu üyeleri katıldı. Divan başkanlığını Metin Küstür’ün yaptığı KUMEV olağan genel kurulunda, vakfın faaliyet raporu, gelir gider hesapları, tahmini bütçesi, denetim kurulu raporları ibrası ve yeni yönetim kurulu seçimi yapıldı.

Divan başkanı Metin Küstür, genel kurulda yaptığı konuşmada Kumluca Eğitim Vakfının 1996 yılında kurulduğunu ve 1997 yılında tüzel kişiliğe kavuştuğunu, vakfın kuruluşundaki amacın ilçeye bir meslek yüksek okulu kazandırmak olduğunu söyledi. Aradan geçen sürede ilçeye Meslek Yüksekokulu kazandırıldığını ve son olarak fakülte için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Küstür, tüm bu çalışmalarda emeği geçen herkese ve hayırsever ilçe halkına teşekkür etti.

Genel kurulda yapılan yönetim kurulu seçiminde ise, vakıf yönetimine Hüsamettin Çetinkaya, Metin Küstür, Prof. Dr. Sahriye Sönmez, Alim Tezcan, Mesut Avıoğlu, İsa Günay, İsmail Acar, Murat H. Günay, Seyfi Arıkan, Orhan Akkelle, ve Rıtvan Falay seçildi.

Vakıf yönetiminin önümüzdeki günlerde toplanarak, başkan ve diğer üyeleri belirleyecekleri öğrenildi.

ANTALYA’NIN KUMLUCA İLÇESİNDE EĞİTİM VAKFI (KUMEV) OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.