Kunduracıdan Şehit Aileleri Ve Gazi Çocuklarına Okul Yardımı

Kunduracıdan Şehit Aileleri Ve Gazi Çocuklarına Okul Yardımı
Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesindeki Elit Kundura’nın sahibi Yusuf Orçun Demir, şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına yeni eğitim ve öğretim yılında ayakkabı, okul çantası ve okul araç gereçleri gibi yardımlarda bulunmak istediğini söyledi.

- Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesindeki Elit Kundura’nın sahibi Yusuf Orçun Demir, şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına yeni eğitim ve öğretim yılında ayakkabı, okul çantası ve okul araç gereçleri gibi yardımlarda bulunmak istediğini söyledi.

Kapaklı’da faaliyet gösteren Elit Kundura sahibi Yusuf Orçun Demir, örnek bir davranışa imza atarak bölgede yaşayan şehit aileleri ve gazilerin okula giden çocuklarına yardımda bulunmak istediğini kaydetti. Okul ayakkabısı, okul çantası ve okul araç gereçleri gibi yardımlarda bulunmak istediğini söyleyen Demir, "Daha önce Kapaklı Ülkü Ocakları yönetimi olarak buna benzer faaliyetlerde bulunmuştuk. Fakat o insanlar için daha fazlasını yapmak istedim ve böyle bir karar aldım" diye konuştu.

"ONLARIN YAPTIĞI FEDAKARLIK YANINDA BİZİMKİNİN LAFI BİLE OLMAZ"

Şehit ve gazilerimizin gönlünde çok farklı yeri olduğunu dile getiren Demir, gücü yettiği sürece yardımları sürdüreceğini söyledi. Demir, "Onlar bu vatan için, bizler için canlarını hiçe saydılar. Onların yaptığı fedakarlık yanında bizim bu yaptıklarımızın lafı bile olmaz. Allah ömür ve güç verdiği sürece her eğitim-öğretim yılında bu yardımları yapmak isterim" dedi ve ilçedeki diğer esnafların da bu konuda duyarlı olmalarını temenni etti.

Demir’i gösterdiği duyarlılık nedeniyle tebrik eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz de "Muhtarlığını yaptığım mahallemde böylesi duyarlı ve yardımsever esnaflarımızın olması beni oldukça mutlu ediyor. Temennim odur ki gerek mahallemizde gerek ilçemizde gerekse ülkemizdeki diğer esnaf kardeşlerimiz ve abilerimiz de aynı hassasiyeti göstersin. Ülkemiz için canlarını ortaya koyan şehitlerimiz ve gazilerimizin çocuklarına hep birlikte sahip çıkalım" ifadelerini kullandı

KUNDURACIDAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİ ÇOCUKLARINA OKUL YARDIMI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.