Küre’de Ev Yangını

Küre’de Ev Yangını
Kastamonu’nun Küre ilçesi Alacık Merkez Mahallesi’nde 2 gün önce çıkan yangında samanlığı kül olan vatandaşın evi yandı.Edinilen bilgiye göre, akşam 20.25 sularında evin üst kısmından yükselen ateş bi...

Kastamonu’nun Küre ilçesi Alacık Merkez Mahallesi’nde 2 gün önce çıkan yangında samanlığı kül olan vatandaşın evi yandı.

Edinilen bilgiye göre, akşam 20.25 sularında evin üst kısmından yükselen ateş bir anda tüm cepheyi sardı. Olayın Küre Belediyesi’ne ihbarı sonrasında yangına 20.45 sularında müdahale edilmeye başlandı. Rüzgar ile birlikte yükselen ateşi söndürme işleminin uzaması nedeniyle çevre ilçeler olan Devrekani, İnebolu ve Seydiler Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yanı sıra Küre Etibakır A.Ş. Su Tankeri ve Küre Orman İşletmesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın 22.45 sularında kontrol altına alındı.

DEVREKANİ KAYMAKAMI OLAY YERİNDE İNCELEME ‘DE BULUNDU

Alevlerin gökyüzünü sardığı yangında, köy yerinde eskiden mescit olarak kullanılan yeni dönemde ise köyevi olarak kullanılan bina ile çevre de bulunan toplamda 4 evi tehdit eden yangın ile ilgili olarak olay yerinde incelemelerde bulunan Devrekani Kaymakamı ve vekaleten Küre ilçesine bakan Ekrem Çeçen yetkililerden bilgi alarak köylülerle yakinen ilgilendi. Ev sahibi Satı Öztürk ile de konuşma imkanı bulan Çeçen, Öztürk’ün "Ceketimi bile alamadan çıktım Kaymakamım" sözü üzerine geçmiş olsun dileklerine ileterek, "Devletimiz gereken yardımı esirgemez" dedi.

Dede, baba ve oğul 11 kişinin kaldığı ve can kaybının yaşanmadığı, bir evin tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği yangın ile ilgili olarak Jandarma soruşturma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.