Kursiyerler Çiğli’de Sergi Açtı

Kursiyerler Çiğli’de Sergi Açtı
İzmir’in Çiğli ilçesinde, belediyenin açtığı kurslarda eğitim gören kursiyerlerin açtığı yıl sonu sergisi yoğun ilgi gördü.Çiğli Belediyesi kursiyerlerinin bir yıl boyunca hazırladığı eserler, yıl son...

İzmir’in Çiğli ilçesinde, belediyenin açtığı kurslarda eğitim gören kursiyerlerin açtığı yıl sonu sergisi yoğun ilgi gördü.

Çiğli Belediyesi kursiyerlerinin bir yıl boyunca hazırladığı eserler, yıl sonu sergisinde görücüye çıktı. Sergide 45 kursiyer, yedi aylık hummalı bir çalışmanın ardından yaptığı 150’nin üzerindeki yağlı boya eseri, Çiğlili sanatseverlerin beğenisine sundu. Yoğun ilgi gören sergi, katılımcıların da beğenisini topladı. Çiğli Belediyesi’nin sergi alanındaki törende, 45 kursiyere sertifikaları da teslim edildi. Sergi alanında konuklar ile birlikte gezen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, tabloları dikkatle inceleyerek resim öğretmeni Martıgül Kalkan’dan bilgi aldı.

Başkan Arslan, kursiyerlerin birbirinden güzel ve değerli çalışmalarını Çiğlili sanatseverlerle buluşturmanın gururu ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti. "Çiğli’de sanatsever dostlarımız için harika eserler üretmiş kursiyerlerimiz. Onları bu çalışmalarından dolayı kutluyorum. Belediye olarak Çiğli’de gizli kalmış birçok yeteneğin ortaya çıkması için mücadele ediyoruz. ÇİBEM kurslarımızda aynı şekilde vatandaşlarımızın yetenekli oldukları alanlarda kendilerini geliştirmelerine yardımcı olarak, vasıflı insan gücü yetiştirmeye çalışıyoruz. KOSGEB projesi ile girişimcilerimizin kendi öz gücünü keşfetmelerini, hayal ettikleri meslekleri yapmalarını sağlıyoruz. İşte bu niyetler çerçevesinde açtığımız resim ve el beceri kurslarımız da bunlardan bazıları. Resim insanın kendini ifade edebileceği en güzel alanlardan birisidir ve belediye olarak bu alanda kendini geliştirmek isteyen vatandaşlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hepinizin eline, yüreğine, emeğine sağlık. ‘Kültür Sanat Kenti Çiğli’ için ne gerekiyorsa, hangi hizmeti yürütmemiz isteniyorsa onu mutlaka yapacağız" dedi.

İZMİR'İN ÇİĞLİ İLÇESİNDE, BELEDİYENİN AÇTIĞI KURSLARDA EĞİTİM GÖREN KURSİYERLERİN AÇTIĞI YIL SONU SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.