Kurt: “Geçmişi Hatırlatın”

Kurt: “Geçmişi Hatırlatın”
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, seçim çalışmalarını Vezirköprü ilçesinde sürdürdü.Hasan Basri Kurt, vatandaştan 7 Haziran’da kendi partisine sahip çıkmasını söyledi. Kurt, “Gençle...

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, seçim çalışmalarını Vezirköprü ilçesinde sürdürdü.

Hasan Basri Kurt, vatandaştan 7 Haziran’da kendi partisine sahip çıkmasını söyledi. Kurt, “Gençlerimiz eski Türkiye’de yaşananları yaşamadı. İlaç kuyruklarında beklemeyen, tüp kuyruklarında beklemeyen, hastanelerin eski halini bilmeyen, duble yolların olmadığı, uçaklara bu kadar kolay binilmediği dönemi görmeyen binlerce gencimiz 7 Haziran’da oy kullanacak. Sizlerden ricam seçimlerden önce eski Türkiye’ye yaşadıklarını bu genç kardeşlerimize anlatın. Koalisyonlu dönemlerde bu ülkenin 1 milyar dolar için ithal bakanları kabul ettiğini, emekliye maaşın ödenmeyecek duruma geldiğimizi anlatın. Okullarda kitapların bugünkü gibi ücretsiz dağıtılmadığını, eski Türkiye’de sınıfların 80 kişilik olduğunu söyleyin” dedi.

AK Parti hakkında karalama kampanyası başlatan muhalefet partilerinin kendi oylarına bile sahip çıkamadığını dile getiren Hasan Basri Kurt, “Bir partiyi barajın üzerine çıkarmak için adeta herkes el ele verdi. Artık Türkiye’de çok parti yok iki parti var. Bir tanesi sizin içinizden çıkmış sizin partiniz AK Parti karşısındaki ise sizin yararınıza yapılan her işe köstek olan diğerleri. 7 Haziran’da kendinizi oylayacaksınız” diye konuştu.

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN BASRİ KURT, SEÇİM ÇALIŞMALARINI VEZİRKÖPRÜ İLÇESİNDE SÜRDÜRDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.