Kürtül Sosyal Belediyecilikle Tanışacak

Kürtül Sosyal Belediyecilikle Tanışacak
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, beldeden mahalle statüsüne dönüştürülen Kürtül’de incelemelerde bulundu. Mahçiçek, sosyal belediyecilik hizmetlerini Kürtül’e de en iyi şekilde götüreceklerini açıkladı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, beldeden mahalle statüsüne dönüştürülen Kürtül’de incelemelerde bulundu. Mahçiçek, sosyal belediyecilik hizmetlerini Kürtül’e de en iyi şekilde götüreceklerini açıkladı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in beldeden mahalle statüsüne dönüştürülen yerleşim yerlerine yönelik ziyaretleri Kürtül Mahallesi ile devam etti.

Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Burhanettin Türkkahraman, Fen İşleri Müdürü Süleyman Topçuoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Tüfekçi ile Çevre Kontrol ve Koruma Müdürü Mehmet Akgül’ün de yer aldığı ziyarette mahalleyi dolaşan Mahçiçek, muhtar ve vatandaşlardan bilgiler aldı.

Kürtül Mahallesinin ihtiyaç duyduğu hizmetleri ve belediyeye ait taşınmazları yerinde gören Başkan Mahçiçek, ilk olarak mahallenin iç yollarının bu yıl içerisinde tamamlanacağını kaydetti.

Onikişubat ilçesinin her noktası gibi Kürtül’ün de belediye hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanması amacını taşıdıklarını dile getiren Mahçiçek, doğru planlama ve yatırımlarla Kürtül’ün de yaşam standardının yükseltileceğini söyledi.

kurtul-sosyal-belediyecilikle-tanisacak-004-20082014-haberi.jpg

Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Geçmiş dönemde belde olan ama Onikişubat belediyemizin mahalleleri haline dönüştürülen yerleşim yerlerimizle ilgili yaptığımız çalışmaları Kürtül mahallemizle sonlandırdık. Burada da başkan yardımcısı ve müdür arkadaşlarımızla ve muhtarımızla Kürtül Mahallemizin bu yıl içerisinde yapacağımız hizmetlerinin neler olacağını, bunun dışında gelecek yıl yatırım programımıza, hizmet programımıza alacağımız yerleri tespit ettik. Son noktamız burasıydı. İnşallah Kürtül Mahallemizde de bu sene en kısa sürede mahalle arasındaki yollarımızı yapacağız. Onun dışında taziye evi ve başka sosyal nitelikteki hizmetlerle ilgili de yer arayışlarımız devam ediyor. O yer arayışlarımız tamamlandığında da sosyal nitelikli yapacağımız hizmetleri Kürtül Mahallemizde gerçekleştireceğiz.’

kurtul-sosyal-belediyecilikle-tanisacak-005-20082014-haberi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.