Kurtulan’dan Şampiyonlara Tebrik Ziyareti

Kurtulan’dan Şampiyonlara Tebrik Ziyareti
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kulüpler ve okullar arası basketbol turnuvalarında Bursa'nın güçlü temsilcilerini geride bırakarak iki kupa kazanan Biz Olalım Spor Kulübü'ne tebrik ziyaretinde bulundu.

- Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kulüpler ve okullar arası basketbol turnuvalarında Bursa'nın güçlü temsilcilerini geride bırakarak iki kupa kazanan Biz Olalım Spor Kulübü'ne tebrik ziyaretinde bulundu.

Geçen sezon minikler kategorisinde Bursa Büyükşehir Belediye Spor’u oynadığı dört maçta da mağlup ederek Bursa şampiyonu olan Biz Olalım Spor Kulübü, bu sezon da Okullar Arası İl Birinciliği turnuvasında mutlu sona ulaştı. Küçük kızlar kategorisinde Bursa Şampiyonu, yıldız kızlar kategorisinde ise Bursa ikincisi olan sporcuları Yalıntaş'taki kulüp binasına giderek kutlayan Belediye Başkanı Kurtulan, kız basketbol takımlarının iki kategoride de büyük başarı kazanarak, bölge şampiyonasında Bursa'yı temsil edecek olmalarından gurur duyduğunu söyledi.

Biz Olalım Spor Kulübü binasında Yalıntaşlı sporcular, aileler ve kulüp yönetimi ile sohbet eden Başkan Kurtulan, her zaman başarılı kulübün çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtti.

KURTULAN’DAN ŞAMPİYONLARA TEBRİK ZİYARETİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.