Kurum Amirleri Toplantısı Telek Köyü’nde Yapıldı

Kurum Amirleri Toplantısı Telek Köyü’nde Yapıldı
Arpaçay Kaymakamlığı’nca iki ayda bir köylerde yapılan ‘Kurum Amirleri Toplantısı’na Telek Köyü ev sahipliği yaptı.

- Arpaçay Kaymakamlığı’nca iki ayda bir köylerde yapılan ‘Kurum Amirleri Toplantısı’na Telek Köyü ev sahipliği yaptı.

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, tarafından her iki ayda bir farklı bir köyde yapılan Kurum Amirleri Toplantısı Telek Köyünde yapıldı.

Toplantı öncesinde Telek köyüne giden kayamakam faruk Erdem ve kurum amirlerini köy muhtarı Gencay Bulut karşıladı. Köy Konağı’nda kurum amirleriyle birlikte köylülerle bir araya gelen kaymakam Erdem, bir süre köylülerle sohbet etti. Erdem, ilçede yeni göreve başlayan kurum amirlerini tanıttı.

Telek köyü muhtarı ve köylülerden kurumlarla ilgili istek ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Erdem, yapılması gereken çalışmalarla ilgili olarak kurum amirlerine talimatı verdi ve Arpaçay’da yürütülen faaliyetlerle ilgili olarak köylüleri bilgilendirdi.

Kaymakam ve kurum amirlerini köylerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Muhtar Gencay Bulut, köylerinde gerçekleşmesini istedikleri hizmetler konusunda kurum amirleriyle bire bir iletişime geçerek isteklerini köye kadar gelen yetkililere bizzat iletme şansı bulduklarını ifade etti.

Köym muhtarı ve köylülerle yapılan görüşmenin ardından Kurum Amirleri toplantısına geçildi. Toplantıda Kaymakam Erdem, kurumların yürüttüğü projeler, faaliyetler, yapılan çalışmalarla ilgili kurum amirlerinden bilgi aldı. Toplantı sonrasında Erdem ve beraberindekiler köylülerle birlikte yemek yedi.

Arpaçay Kaymakmı faruk Erdem, belirli periyotlarla yapılan Daire Amirleri Toplantısı’nın bu sefer Telek Köyü’nde yapılmasından ve bu vesile ile Teleklilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erdem, “Bu toplantıları mutad olarak yaptığımız için sürekli farklı köylerde buluşuyoruz. Açıkçası bu durumdan hem köylüler hem de kurum amirleri çok memnun kalıyor. Çünkü hem kurum amirlerinin toplu olarak köye gitme şansı pek olmuyor hem de köylüler tüm kurum amirlerini bir arada göremiyor. Vatandaş-Devlet iletişimi aslında yerelde doğrudan gerçekleştiriliyor ve çok da faydalı oluyor” dedi.

KURUM AMİRLERİ TOPLANTISI TELEK KÖYÜ’NDE YAPILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.