Kuşadası Devlet Hastanesi’nin Eski Binasında Yangın Çıktı

Kuşadası Devlet Hastanesi’nin Eski Binasında Yangın Çıktı
Kuşadası Devlet Hastanesi’nin eski binasında yangın çıktı.Kuşadası Gazibeğendi mevkiinde bulunan ve hemen bitişiğinde yeni devlet hastanesi ile yakınlarında da 4 tane 5 yıldızlı otel bulunan eski hast...

Kuşadası Devlet Hastanesi’nin eski binasında yangın çıktı.

Kuşadası Gazibeğendi mevkiinde bulunan ve hemen bitişiğinde yeni devlet hastanesi ile yakınlarında da 4 tane 5 yıldızlı otel bulunan eski hastane binasındaki yangın, 1 buçuk saatte tamamen kontrol altına alındı.

Zemininde kayma olduğu için hemen bitişiğine yenisi yapılan ve boşaltılan eski devlet hastanesi binasının yıkımı sırasında meydana gelen yangın, büyük korkuya neden oldu. Saat 13.20 sıralarında çıkan yankın, eski devlet hastanesi binasının yıkımını yapan taşeron firmanın yakıt tankının bulunduğu zemin katta kaynakla yıkım yapması üzerine meydana geldi. Yakıt tankını kaynakla yerinden sökmek isteyen taşeron firmasının elemanlarının tedbirsizliği yangına neden oldu. Kısa sürede büyüyen ve tüm binayı saran yangın sırasında, yaklaşık 20 işçi büyük tehlike atlattı. Yakıt tankının boş olması büyük bir faciayı önlerken, yangının hemen bitişikte bulunan Kuşadası Devlet Hastanesi’nin yeni binasına sıçramaması için de büyük çaba sarf edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, saat 15.00 sıralarında yangını kontrol altına aldı.

Olay yerine gelen Kuşadası Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Alaattin Sadık, yangının eski binayı yıkma işini yapan taşeron firmanın yıkım çalışması sırasında yakıt tankından başladığını belirterek, kısa sürede büyüyen yangının tamamıyla kontrol altına alındığını ve yeni binaya sıçrama riski bulunmadığını söyledi.

KUŞADASI DEVLET HASTANESİ’NİN ESKİ BİNASINDA YANGIN ÇIKTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.