Kuşadası Ticaret Odası’nda İki Etkinlik Bir Arada

Kuşadası Ticaret Odası’nda İki Etkinlik Bir Arada
Kuşadası Ticaret Odası’nda düzenlenen törenle, geçtiğimiz günlerde sonuçları açıklanan Kuşadası Ticaret Odası 4. Ulusal Fotoğraf Yarışmasında (Kalbim Ege’de Kaldı) dereceye girenlere ödülleri verildi ve Odanın yayını Kuşadası Güvercin Dergisinin 5. Yaşı k

- Kuşadası Ticaret Odası’nda düzenlenen törenle, geçtiğimiz günlerde sonuçları açıklanan Kuşadası Ticaret Odası 4. Ulusal Fotoğraf Yarışmasında (Kalbim Ege’de Kaldı) dereceye girenlere ödülleri verildi ve Odanın yayını Kuşadası Güvercin Dergisinin 5. Yaşı kutlandı.

Kuşadası Ticaret Odası Sergi Salonunda düzenlenen kokteyl ile başlayan etkinlikler protokol, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Aydın Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, Müslüm Yıldırım, İrfan Yiğit, Suat Öztürk, Meclis ve Komite üyeleri, Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı törende açılış konuşması yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, yaptığı konuşmada “fotoğraf yarışmamızın ödül töreni ve iletişimimizi sağlayan dergimiz Kuşadası Güvercin’in 5. yılını kutlamak için bir araya geldik. 4.sünü düzenlediğimiz fotoğraf yarışmamızı, Kuşadası’nın tanıtımına katkıda bulunmak için yapıyoruz. Bu yıl özellikle Kuşadası temalı fotoğrafların yer aldığı yarışmamıza, Türkiye’nin birçok bölgesinden oldukça fazla katılım oldu. Her yıl bu yarışmayla fotoğraf bankamıza yüzlerce eser katılıyor ve bu eserler çok önem verdiğimiz Kuşadası’nın “tanıtımında” kullanılmak üzere fotoğraf bankamızda birikiyor. Aynı zamanda üyelerimizin kullanımına da açık olan fotoğraf bankamız, Kuşadası’nın en iyi ve en geniş arşivini oluşturuyor.” Dedi ve yarışmaya katılan ve ödül alan herkesi kutladı.

Aynı zamanda, dereceye giren ve sergilemeye layık görülen eserlerin yer aldığı serginin gezilmesiyle devam eden etkinliklerde, fotoğraf yarışması birincisi Gizem Sözer’e ödülü Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy tarafından verildi. Sözer’i birinciliğinden dolayı kutlayan Kaymakam Aksoy konuşmasında fotoğrafın önemine değindi ve “bir fotoğraf, olanı çok daha güzel gösterebileceği gibi, çok da kötü gösterebilir. Aynı zamanda kalıcı belge niteliğindeki fotoğraflar çok önemlidir. Sergide yer alan fotoğraflar Kuşadası’nı anlatması ve tanıtması açısından çok başarılı. Kuşadası Ticaret Odası’nı bu organizasyonundan dolayı kutluyorum” dedi.

İkinci olan Can Yücel’e ödülü verilirken, üçüncü Gürsel Egemen Ergin adına ödülü alan Ahmet Polat’a, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Meclis Başkanı Mahmut Öztaş tarafından ödülü verildi.

- KUŞADASI GÜVERCİN DERGİSİNİN 5. YILI KUTLANDI

5. Yılını dolduran Kuşadası Ticaret Odası dergisi Kuşadası Güvercin için hazırlanan pasta kesimi ile devam eden törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; başarıyla dolu 5 yılı geride bırakan derginin, baskı adedi ve ulaştığı noktalar ile bölgenin en önemli dergilerinden biri olduğunu ve Ticaret Odası’ndan haberler vermenin yanı sıra aktüel ve kültürel haberlerle Kuşadası’nın tanıtımına katkıda bulunduğunu söyledi ve 5 yıldır kesintisiz çıkan dergiye yazılarıyla ve verdikleri reklamlarla katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Davetlilerin beğeniyle izlediği, fotoğraf yarışmasında dereceye giren ilk 3 eser, mansiyonlar ve sergilemeye layık görülen 30 eserin yer aldığı sergi, Kuşadası Ticaret Odası Sergi Salonunda sanatseverleri bekliyor.

KUŞADASI TİCARET ODASI’NDA İKİ ETKİNLİK BİR ARADA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.