Kuşadası’na Yaz Geldi

Kuşadası’na Yaz Geldi
Kuşadası’nda mevsim normalleri üzerindeki sıcak hava, Kuşadalılar ile yerli ve yabancı turistleri plajlara çekti. Sıcak havanın da etkisiyle plajlara koşanlar, kış sezonu boyunca denize olan özlemleri...

Kuşadası’nda mevsim normalleri üzerindeki sıcak hava, Kuşadalılar ile yerli ve yabancı turistleri plajlara çekti. Sıcak havanın da etkisiyle plajlara koşanlar, kış sezonu boyunca denize olan özlemlerini giderme fırsatı buldu.

Turizm sezonunun gelmesi ve sıcaklıkların etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte Kuşadası’nda sahiller, yerli ve yabancı turistler tarafından doldurulmaya başlandı. Temmuz-Ağustos aylarına özgü sıcak havayı görenler, plajların yanı sıra otellerin havuzlarını da tercih etti. 23 dereceyi aşkın hava sıcaklığı nedeniyle Kuşadası Körfezi’nde deniz suyu sıcaklığı da 17 dereceye ulaştı. Kuşadası’nda özellikle dünyaca ünlü Kadınlar Plajı’nda sıcak hava ile birlikte yaz sezonunu aratmayan görüntüler oluşurken, Kuşadalılar ile yerli ve yabancı tatilciler deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya yaşadı.

KUŞADASI’NDA MEVSİM NORMALLERİ ÜZERİNDEKİ SICAK HAVA, KUŞADALILAR İLE YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİ PLAJLARA ÇEKTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.