Kuşadası’nda Çocuklar İçin Şenlik Düzenlenecek

Kuşadası’nda Çocuklar İçin Şenlik Düzenlenecek
Kuşadası Belediyesi, ilçe merkezine uzak mahallelerde yaşayan çocukların yaz tatillerini eğlenerek ve öğrenerek geçirebilmesi için 15 günlük bir şenlik programı hazırladı.Şenlik kapsamında Kuşadası Be...

Kuşadası Belediyesi, ilçe merkezine uzak mahallelerde yaşayan çocukların yaz tatillerini eğlenerek ve öğrenerek geçirebilmesi için 15 günlük bir şenlik programı hazırladı.

Şenlik kapsamında Kuşadası Belediye Tiyatrosu Erkan Yücel Oyuncuları, mahalle mahalle dolaşarak çocuklarla bir araya gelecek. Kuşadası Belediye Tiyatrosu Erkan Yücel Oyuncuları tarafından 3-18 Temmuz tarihleri arasında Yeniköy, Yayla, Çınar, Soğucak, Caferli, Kirazlı, Davutlar ve Güzelçamlı’da düzenlenecek şenlik programı ile çocukların hoşça vakit geçirmesi amaçlanıyor. Kuşadası’nın merkeze uzak mahallerinde yaşayan ve sosyal aktivitelere ulaşma konusunda dezavantajlı konumda bulunan çocuklar için hazırlanan şenliğin ilk durağı 3 Temmuz’da Yeniköy olacak.

Çocuk şenliği kapsamında Kuşadası Belediye Tiyatrosu Erkan Yücel Oyuncuları tarafından sergilenecek olan “Anne” adlı oyun ve çeşitli canlı performansların yanı sıra çocuklara drama eğitimi verilecek. Öte yandan çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlayacak balon ve kağıt katlama, yüz boyama gibi çeşitli yarışma ve etkinlikler düzenlenecek.

KUŞADASI'NDA BELEDİYE TARAFINDAN ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİK DÜZENLENECEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.