Kuşadası’nda Huzur Operasyonu

Kuşadası’nda Huzur Operasyonu
Kuşadası Emniyet Müdürlüğü, 200 polisin katılımıyla Kuşadası genelini kapsayan bir huzur operasyonu gerçekleştirdi.

- Kuşadası Emniyet Müdürlüğü, 200 polisin katılımıyla Kuşadası genelini kapsayan bir huzur operasyonu gerçekleştirdi.

Polisin mevcut huzur ortamının devamı için yıl içinde sürekli gerçekleştirdiği operasyonların sonuncusunda da, şüpheli görülen araçlar arandı, kişiler kimlik kontrolünden geçirildi.

Kuşadası merkezi ile çevre yolu ve beldelerde 16 ayrı noktada yapılan huzur operasyonu kapsamında 290 araç arandı, 1250 kişi ise kimlik kontrolünden geçirildi, 65 işyerinde inceleme yapıldı ve 3 işletmeye idari işlem yapıldı. Operasyon sırasında ayrıca, çeşitli suçlardan aranan 2’si cezaevi firarisi 5 kişi de yakalanarak, gözaltına alındı. Aramalarda bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Huzur operasyonunun ardından açıklama yapan Kuşadası Emniyet Müdürü Mustafa Topal, Kuşadası’na gelen herkesin kendisini huzur ve güvende hissetmesini amaçladıklarını söyledi. Emniyet Müdürü Topal, "Şehir merkezinden Davutlar beldesine, Güzelçamlı beldesinden Bayraklıdede Mahallesi’ne ve Yaylaköy’den sahil kesimlerine kadar 110 kilometrelik polis bölgesinde uygulamamızı gerçekleştirdik. Kuşadası’nın bir huzur ve güven şehri olduğunu göstermeyi hedefliyoruz. Buranın suç işlenecek bir şehir olmadığını hissettirmek istiyoruz. Yıl içerisinde periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz benzer uygulamalarımız bundan sonra da kesintisiz olarak devam edecek“ dedi.

KUŞADASI’NDA HUZUR OPERASYONU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.