Kütahya Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı

Kütahya Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı
Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin mali kongresi METEM Tesisleri'nde yapıldı.

- Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin mali kongresi METEM Tesisleri'nde yapıldı.

Kongrenin divan başkanlığını yapan TESKOMP Başkan vekili ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Marmara Bölge Başkanı Bahri Şarlı, Esnaf Kefalet Kooperatiflerinin mazisinin 47 yıl olduğunu belirterek, son 12 yılda kooperatiflerimiz büyüdü, esnafa daha fazla destek olmaya başladık dedi. Bahri Şarlı 2002’de 45 yıllık süreçte kooperatifin esnafa sadece 120 Milyon TL kredi kullandırdığına dikkat çekerek bu tarihten sonra kooperatiflerin daha da güçlendiğini kaydetti.

Kooperatif Başkanı Enver Erdoğan’da, kongrede yaptığı konuşmada, Kütahya esnafının borcuna sadık bir esnaf olduğunu ifade etti. Erdoğan, "Kooperatiflerimiz esnafımız için var hep birlikte hem Kütahya ekonomisine can vereceğiz hem de kooperatifimize destek olacağız bizler esnafımızla birlikte yarınlara daha güçlü bakacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Kongrede Takipteki Borçların Yeniden Yapılandırılması ile ilgili madde oy birliği ile kabul edilirken, bazı alacaklara karşılık bazı gayrimenkullerin satışı noktasında da kooperatif yönetimine yetki verildi.

Kongrenin sonunda Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Enver Erdoğan ve Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit , TESKOMP Genel Başkan vekili Bahri Şarlı'ya Türk bayrağı motifli çini hediye etti. (HD-EFE)

KÜTAHYA ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ MALİ KONGRESİ YAPILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.