Kütahya'da Milli Gazete Sergisi

Kütahyada Milli Gazete Sergisi
Milli Gazete, kuruluşunun 43. yıldönümünü okuyucularıyla birlikte kutluyor. Kütahya Sevgi Yolu'nda düzenlenen 'Dünden Bugüne Milli Gazete' isimli sergi tüm görenlerin dikkatini çekti.

- Milli Gazete, kuruluşunun 43. yıldönümünü okuyucularıyla birlikte kutluyor. Kütahya Sevgi Yolu'nda düzenlenen 'Dünden Bugüne Milli Gazete' isimli sergi tüm görenlerin dikkatini çekti.

Serginin açılış törenine Saadet Partisi Kütahya İl Başkan Yardımcılarından Mehmet Özdemir, Furkan Kadem, Ali Gülsever ve sivil toplum kuruluşlarından AGD temsilcisi Rıdvan Örs, Milli Gazete Kütahya Temsilcisi Adnan Elmas ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Elmas, yaptığı açıklamada, "Milli Gazete, hakkın tarafını tutan batılın karşısında 43 yıldır dimdik ayaktadı.

Gazetemiz, medya takip merkezinin raporuna göre en az tekzip alan gazetedir.Milli Görüş’ün sesinin Türkiye’nin her yerinde duyulması ancak ve ancak Milli Gazete ile olur. Milli Gazete için daha iyi neler yapabiliriz onun için çalışıyoruz.Halkın Milli Gazetemize olan ilgisi bizleri mutlu etti. Halkın bulunduğu durumdan hoşnut olmadığını gerçeklere ulaşma mücadelesi içinde olduğunu gözlemledik ve bu gerçeklere Milli Gazetemiz ile ulaşabileceklerini ifade ettik. Milli Gazetemizle tarihe düşmüş olduğumuz notların geleceğe ışık kaynağı olacağını beyan ettik" ifadelerini kullandı.

Milli Gazete sergisinin 1 hafta süreyle ziyarete açık kalacağı belirtildi. (EFE)

KÜTAHYA'DA MİLLİ GAZETE SERGİSİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.