Kütahya'dan Gazze'ye Sms'li Yardım

Kütahyadan Gazzeye Smsli Yardım
Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Gazze için başlattığı yardım kampanyasına herkesin destek vermesini istedi.

- Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Gazze için başlattığı yardım kampanyasına herkesin destek vermesini istedi.

Ulu Camii'nde Ramazan Bayramı vaazı veren Gül, konuşmasının sonunda cemaatin cep telefonları ile 'gazze yazıp 2851'e mesaj göndermesini istedi. Merkezi vaaz sisteminin dışında yaklaşık 2 bin 500 kişinin bulunduğu Ulu Camii'nde cemaati, cep telefonlarını çıkartarak, Gazze için mesaj gönderdi.

Müftü Gül, "Bilindiği gibi, İsrail’in Gazze’ye yönelik sürdürdüğü zalim saldırılarından dolayı bir yardım kampanyası başlattı.Başbakanlık tarafından başlatılan tüm yardım kampanyalarını da Diyanet İşleri Başkanlığı koordine edecek. Yardım kampanyasıyla Gazze’de saldırılara maruz kalanların acil ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor. Banka yoluyla yapılacak yardımların yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı SMS yoluyla da bir yardım kampanyası başlattı.Mesaj gönderen herkes Gazze'ye 5 TL yardım yapmış oluyor" dedi.

Müftü Gül, cemaate SMS'li desteklerinden dolayı teşekkür etti. (EFE)

KÜTAHYA'DAN GAZZE'YE SMS'Lİ YARDIM

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.