Kütahya’nın En Küçük Ressamı

Kütahya’nın En Küçük Ressamı
Kütahya Kadir Özkanat Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Fatih Berke İnan, ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı.Sergiye katılanların büyük ilgisini çeken fotoğrafları hakkında konuşan İnan, çok...

Kütahya Kadir Özkanat Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Fatih Berke İnan, ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı.

Sergiye katılanların büyük ilgisini çeken fotoğrafları hakkında konuşan İnan, çok küçük yaşlardan beri fotoğraf sanatına ilgi duyduğunu, özellikle doğa ve tarihi eserleri çekmekten hoşlandığını belirtti.

Doğada dolaşmayı, canlıları doğal ortamında gözlemlemeyi ve gördüklerini fotoğraflarla kayıt altına almayı çok sevdiğini söyleyen Fatih Berke İnan, çocukların televizyon, bilgisayar , tablet karşısında saatlerini harcamalarını doğru bulmadığını fotoğraf, spor, resim gibi hobiler edinerek, sokakta oynayarak vakit geçirmelerinin çok daha eğlenceli olduğunu ifade etti. Eve hapsolarak internet , televizyon başında geçen zamanı kayıp olarak değerlendiren İnan, akranlarına dışarı çıkmalarını doğayı keşfetmelerini önerdi.

Çektiği video ve fotoğrafları kurgulamak olduğunu belirten Fatih Berke İnan ileride başka meslek edinse de fotoğraf ve video çekmeyi, doğayı keşfetmeyi bırakmayacağını ifade etti.

Fatih Berke İnan’ın Frigya Vadisi’nde çektiği fotoğraflardan oluşan serginin, 5 Haziran Cuma gününe kadar gezilebileceği belirtildi. (EFE)

KÜTAHYA KADİR ÖZKANAT ORTAOKULU  5. SINIF ÖĞRENCİSİ 11 YAŞINDAKİ FATİH BERKE İNAN, İLK KİŞİSEL FOTOĞRAF SERGİSİNİ AÇTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.