Kutlu Doğum İçin Belediyelerle El Ele

Kutlu Doğum İçin Belediyelerle El Ele
2015 yılı Kutlu Doğum Haftasında Düzce İl Müftülüğü ve Sivil Toplum Platformu tarafından düzenlenmesi planlanan ‘’Peygamberimizin Hayatı’’ konulu ödüllü bilgi yarışması için Düzce il, ilçe ve belde belediyeleri el ele verdi.

- 2015 yılı Kutlu Doğum Haftasında Düzce İl Müftülüğü ve Sivil Toplum Platformu tarafından düzenlenmesi planlanan ‘’Peygamberimizin Hayatı’’ konulu ödüllü bilgi yarışması için Düzce il, ilçe ve belde belediyeleri el ele verdi.

Konu ile ilgili Düzce Valisi Ali İhsan Su başkanlığında, İl Müftüsü Selami Emen ve Kutlu Doğum heyeti, il, ilçe ve belde belediye başkanları ve temsilcileri ile Sivil Toplum Platformu yöneticileri bir araya geldi. Müftülük kafeteryasında gerçekleşen toplantıda Kutlu Doğum Haftasında düzenlenmesi planlanan ‘’Peygamberimizin Hayatı’’ konulu ödüllü bilgi yarışması için ortak çalışma kararı alındı.

Toplantı hakkında bir değerlendirme yapan İl Müftüsü Selami Emen, “2015 yılı Kutlu Doğum Haftasında Sivil Toplum Platformu ile birlikte ’Peygamberimizin Hayatı’ konulu ödüllü bilgi yarışması yapmayı ve Vali bey’in tavsiyeleri ile bunu İl geneline yaymayı planladık. Projemizi sunalım ve kurumlarımızdan destek isteyelim dedik. Bu bağlamda ilk olarak Belediyelerimiz ile bir araya geldik. Geçmiş yıllarda düzenlenen bilgi yarışmalarından örnekler göstererek, bu yılki düzenlemeyi hedeflediğimiz yarışma hakkında bilgiler verdik ve organizasyona ortak olmaya davet ettik. Toplantıya katılan Düzce il, ilçe ve belde belediye başkanlarından ortak çalışma sözü aldık. Katılımlarından ve desteklerinden dolayı Valimize ve Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

KUTLU DOĞUM İÇİN BELEDİYELERLE EL ELE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.