KÜTÜHYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ OLDU

KÜTÜHYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ OLDU
Kütühya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven'in başka bir yere atanması üzerine hemşerimiz Adnan Kayım Bölge Müdürü olarak atandı

Kütahya’da Bölge Müdürü Adnan Kayım Göreve Başladı

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Ergüven’in Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğüne Araştırmacı olarak tayininin çıkması üzerine; yerine Kahramanmaraş Orman Bölge Müdür Yardımcısı iken Kütahya Orman Bölge Müdürü olarak atanan Adnan Kayım arasında törenle görev değişimi yapıldı.

5 yıldır sürdürdüğü Kahramanmaraş Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Adnan Kayım, İbrahim Ergüven’den görevi törenle devralarak iş başı yaptı.

Devir teslim sırasında görevinden ayrılan İbrahim Ergüven’e bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür eden Bölge Müdürü Kayım, hizmetlerin kaldığı yerden devam ettirileceğini söyledi. Balıkesir’e atanan İbrahim Ergüven ise Kütahya’da güzel bir çalışma ortamında görev yaptığını, güzel anılar biriktirdiğini söyleyerek, Bölge Müdürü Adnan Kayım’a başarılar diledi.

ADNAN KAYIM KİMDİR?

22.05.1973 tarihinde Kahramanmaraş’a bağlı Afşin’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimi Afşin’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinden 1995 tarihinde Orman Mühendisi Unvanı ile mezun oldu.

İzmir Orman İşletme Müdürlüğü, Menemen ve Urla Orman İşletme Şefliklerinde 1995-1998 tarihleri arasında Yevmiyeli Orman Mühendisi olarak çalıştı. Daha sonra 1998 yılında Elbistan Orman İşletme Şefi, 2001 yılında Kırıkhan Orman işletme Şefi, 2003 yılında Adıyaman Merkez Orman İşletme Şefi, 2005 yılında Kahramanmaraş Merkez Orman İşletme Şefi, 2008 yılında Kahramanmaraş Orman İşletme Müdür Yardımcısı, 2010 yılında Kahramanmaraş Orman İşletme Müdürü ve 2011 yılında Kahramanmaraş Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2016 yılı Mayıs Ayında Kütahya Orman Bölge Müdürü olarak atandı.

Adnan Kayım, evli 2 erkek ve 1 kız olmak üzere 3 çocuk babasıdır.

Hemşehrimiz Adnan Kayım’a yeni görevinde başarılar dileriz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.