Kütüphaneler Haftası Kutlamaları

Kütüphaneler Haftası Kutlamaları
Bu yıl 30 Mart-5 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin ve Zübeyde Hanım İl Halk Kütüphanesi Müdürü Kadir Dağcıoğlu Vali Orhan Alimoğ...

Bu yıl 30 Mart-5 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin ve Zübeyde Hanım İl Halk Kütüphanesi Müdürü Kadir Dağcıoğlu Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

51’ncisi kutlanan Kütüphaneler Haftası dâhilinde yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, nazik kabullerinden dolayı Vali Orhan Alimoğlu’na teşekkürlerini arz etti.

Okuma alışkanlığının tekrar kazandırılmasının çok önemli olduğunu ifade eden Vali Orhan Alimoğlu “Öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak amacıyla Zübeyde Hanım İl Halk Kütüphanesi modern hale geldi. Vatandaşlarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Kütüphaneler Haftası münasebetiyle çeşitli aktiviteler yapılabilir” dedi.

51. Kütüphane Haftası etkinlikleri hafta boyunca düzenlenen çeşitli programlarla devam edecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.