Kuyt’ın Favorisi Beşiktaş Mı Liverpool Mu ?

Kuyt’ın Favorisi Beşiktaş Mı Liverpool Mu ?
Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Beşiktaş karşısında eski takımı Liverpool’u daha şanslı gördüğünü söyledi.Fenerbahçe’de forma giyen tecrübeli oyuncu Dirk Kuyt, bugün oynanacak Beşiktaş -...

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Beşiktaş karşısında eski takımı Liverpool’u daha şanslı gördüğünü söyledi.

Fenerbahçe’de forma giyen tecrübeli oyuncu Dirk Kuyt, bugün oynanacak Beşiktaş - Liverpool mücadelesinde eski takımı Liverpool’u favori gördüğünü dile getirdi. 6 yıl süren Liverpool kariyeri sonrası 2012’den bu yana Fenerbahçe formasını giyen Kuyt, Liverpool’un internet sitesine bugünkü maçla ilgili değerlendirmede bulundu. Hollandalı yıldız, “Liverpool, Atatürk Olimpiyat Stadı’ndan galip olarak çıkabilir. Bu maç için bütün biletlerin satıldığını duydum. Taraftarlar çok ateşli olacaktır” dedi.

“FAVORİ LIVERPOOL”

Türk taraftarların ilginç bir yanının olduğunu dile getiren Kuyt, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türk taraftarlar, takımları kimle oynarsa oynasın kazanacaklarını düşünüyorlar. Buna Barcelona ve Real Madrid de dahil. Her zaman rakipleri karşısında şanslarının olduklarına inanıyorlar. Bugün de Beşiktaş taraftarı takımları için çok olumlu ama bana göre favori Liverpool’dur."

“LIVERPOOL ÇOK FAZLA KONTRA ATAK ŞANSI BULABİLİR”

Beşiktaş’ın özelikle kanatlardan çok fazla atak yapmayı deneyeceğini ifade eden Kuyt, “Bu durumda Liverpool çok fazla kontra atak şansı bulabilir. Bu da kazanmaları için büyük bir şans. Türkiye’de futbol İngiltere’ye göre çok farklı. Maçlarda çok ateşli taraftar desteği oluyor. Beşiktaş ve Galatasaray ile derbi oynamak ise çok keyifli” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.