Kuyucak Köyünde Yağmur Duası

Kuyucak Köyünde Yağmur Duası
Odunpazarı’nın Kuyucak mahallesinde, Muhtar Emin Özbek ve Kuyucak Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Haydar Çakır tarafından yağmur duası etkinliği düzenlendi.Programa, mahalle sakinleri, ak...

Odunpazarı’nın Kuyucak mahallesinde, Muhtar Emin Özbek ve Kuyucak Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Haydar Çakır tarafından yağmur duası etkinliği düzenlendi.

Programa, mahalle sakinleri, akrabaları bazı siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda misafir katıldı. Okulanan Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif duaların ardından öğle namazı ve yağmur duası namazı kılındı. Duadan sonra gelen misafirlere köyün meşhur yemekleri olan Toyga çorbası, et, fasulye, pirinç pilavı ve Yörük ayranı, sonrasında ise Yörük çadırında köz çayı ikram edildi.

Burada birer konuşma yapan Mahalle Muhtarı Emin Özbek ve Kuyucak Mahalleri Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Haydar Çakır, programın düzenlenmesinde emeği gecen herkese teşekkür ettiler ve katılımdan duydukları memnuniyeti dile getirip seneye aynı katılımı bekletiklerini ifade ettiler.

KUYUCAK KÖYÜNDE YAĞMUR DUASINDA TÜM SİYASİLER VARDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.