Kuzeyin Güçlü ismi Maraş Gündem’de yazacak

Kuzeyin Güçlü ismi Maraş Gündem’de yazacak
Kuzey ilçelerimizden Elbistan’da çeşitli gazete ve internet sitelerinde güncel köşe yazıları yazan Bekir Yılmaz artık sitemizde de yazacak

 

 

Kuzey ilçelerimizden biri olan Elbistan ilçemizde yaşayan, çeşitli gazete ve internet sitelerinde güncel konular ile ilgili köşe yazıları yazan Bekir Yılmaz 2 Ekim 2014 tarihinden itibaren maraş gündem okurları içinde yazı yazmaya başlayacak.

Yılmaz: “Bölgenin en prestijli internet haber sitesi olan maraş gündem yazar ailesi arasına katılmam benim için mutluluk vermiştir. Maraş Gündem okurları için yerel ve ulusal konularda yazı yazmak ve onlarla bir arada bulunmak benim için kıvanç verici bir durumdur. Teşekkür ediyorum” dedi.

BEKİR YILMAZ

1961 Yılında Elbistan'da doğdu, ilköğrenimini Akbayır (Til)Köyünde orta öğrenimini Elbistan Mükrimin Halil Lisesi ve Afşin Lisesinde tamamladı.

1981-1986 yılları arasında Afşin-Elbistan A Termik Santralında 1986-1993 yıllarında Şanlıurfa Atatürk Barajında çalıştı.1994-2010 yılları arasında özel sektörde muhasebeci ve idareci olarak çalıştı.2009-2012 yılları arasında Ak Parti Siyaset Akademisi Elbistan İlçe Koordinatörlüğü yaptı.

2010-2012 yıllarında Fransız Dalkia Enerji'de Ofis Koordinatörü olarak çalıştı.2012-2014 yılları arasında Elbistanın Sesi Gazetesinde Köşe Yazarlığı yaptı. Halen Elbistan Devlet Hastanesi'de çalışmaktadır.

Maraş Gündem Yazı ailesi olarak Bekir Yılmaz'a aramıza hoş geldiniz diyoruz

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum