“laf değil taş üstüne taş koyacağız”

“laf değil taş üstüne taş koyacağız”
Başbakan Yardımcılığı koltuğuna oturan Veysi Kaynak törende yaptığı konuşmada, laf değil iş yapacağız dedi.

Ak Parti 2. Olağanüstü kongresinde MKYK üyeliğine seçilen Kahramanmaraş Milletvekili Avukat Veysi Kaynak, 65. Hükümette de Başbakan Yardımcısı oldu.

Görevi Lütfi Elvan'dan devralan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ise, konuşmasında Anayasa değişikliği ve başkanlık sistemine değinerek şunları dedi:

"Hayatının tamamını neredeyse üstün bir devlet hizmeti ile geçiren bir Başbakan Yardımcısından bu görevi almam benim için ilave bir sorumluluktur. Biz AK Parti olarak seçim beyannamemizde ne söylemişsek, hükümet programımıza koymuştuk. Hükümet programımızda da ne söylemiş ve ne yazmışsak bunları gerçekleştirdik. Bir tane istisnası var bunun. O da hepimizin ihtiyacı olan Anayasa değişikliği, başkanlık sistemi ve bu husustaki reformlardır. Bizi bu göreve layık gören saygıdeğer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan Binali Yıldırım'a şükranlarımı sunuyorum. Önümüzde çok önemli bir süreç var. Türkiye'nin bir yandan terörle mücadelesi başarıya ulaşacak, diğer yandan da kalkınması sağlanacak. Bu kalkınma da insan odaklı olacak. Bu kutlu görevde bana bir rol düştü. Sayın Başbakanımız Pazar günü görevi devraldı. Pazartesi günü ilk MKYK toplantısını yaptı. Salı günü de Bakanlar Kurulu'nu açıkladı. Ardından hükümet programını sundular ve arkasından da partimizin karar organını ilan ettiler. Bugün de birazdan Bakanlar Kurulu toplantısı var. Bizim bundan sonra laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyma zamanımız başlamıştır. Lütfi Elvan Bakanımdan devraldığım bayrağı onun kadar olamasa bile inşallah ona yakın bir şekilde götürebilmeyi diliyorum." Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.