Larende Taziye Evinin Temeli Atıldı

Larende Taziye Evinin Temeli Atıldı
Karaman Belediyesi’nin Larende Mahallesi’ne yapacağı, aynı zamanda Sümer ve Yenişehir Mahallesi sakinlerine de yararlanacağı Taziye Evi’nin temeli atıldı.Belediyeciliğin sadece yol yapımı ve kentin te...

Karaman Belediyesi’nin Larende Mahallesi’ne yapacağı, aynı zamanda Sümer ve Yenişehir Mahallesi sakinlerine de yararlanacağı Taziye Evi’nin temeli atıldı.

Belediyeciliğin sadece yol yapımı ve kentin temizliği olmadığını,bunun yanında halkın manevi ihtiyaçlarını da karşılamak gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan,”Taziye kültürü büyüklerimizden bize kalan bir miras. Bizler de bu değeri gelecek nesillere aktararak yaşatılmasını amaçlıyoruz. Şu an Kazalpa meydanı ve şehir mezarlığı olmak üzere iki farklı bölgede Taziye Evimiz var. Şimdi de Larende Mahallemizde modern bir taziye evi inşaatına başladık. Burası Sümer ve Yenişehir Mahallerinde yaşayan vatandaşlarımıza da hizmet edecek. Bu yıl içinde çalışmaları tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız dedi.

KARAMAN BELEDİYESİ'NİN LARENDE MAHALLESİ’NE YAPACAĞI, AYNI ZAMANDA SÜMER VE YENİŞEHİR MAHALLESİ SAKİNLERİNE DE YARARLANACAĞI TAZİYE EVİ’NİN TEMELİ ATILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.