Lider Marmaris Gençlikspor, Ortaca Belediyespor’a Bileniyor

Lider Marmaris Gençlikspor, Ortaca Belediyespor’a Bileniyor
MUĞLA(İHA)Muğla Süper Amatör kümede mücadele eden ve lider durumda olan Marmaris Gençlikspor, bu hafta en yakın takipçisi Ortaca Belediyespor’a konuk oluyor.

- MUĞLA(İHA)Muğla Süper Amatör kümede mücadele eden ve lider durumda olan Marmaris Gençlikspor, bu hafta en yakın takipçisi Ortaca Belediyespor’a konuk oluyor.

Muğla Süper Amatör kümede lider olan Marmaris Gençlikspor , bu hafta bu hafta Ortaca Belediyesporla konuk oluyor. Derbi niteliği taşıyan maçın hazırlıklarını Şehir stadında sürdüren Marmaris Gençlikspor futbol takımın oyuncuları antremanda oldukça itseli ve hırslı gözüktü.

Marmaris Gençlikspor Teknik Direktörü Cem Çorakçı antreman sırasında yaptığı açıklamada, takımın iyi durumda olduğunu ve futbolcularına güvendiğini söyledi. Amaçlarının Marmaris’te kaybolan spor heyecanını tekrar geri kazandırmak olduğunu belirten Çorakçı, Ortaca Belediyespor deplasmanında en iyi sonuçla dönmeyi hedeflediklerini ifade etti. Çorakçı, taraftarları hafta sonu Ortaca’ya beklediklerini belirterek destek istedi.

LİDER MARMARİS GENÇLİKSPOR, ORTACA BELEDİYESPOR’A BİLENİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.