Lider Ülkenin Lider Gençleri Ankara’da Buluştu

Lider Ülkenin Lider Gençleri Ankara’da Buluştu
"Lider Ülkenin Lider Gençleri” sloganıyla Türkiye’nin dört bir yanından yola çıkan yüzlerce genç, Ankara’da “Gençlik Merkezi Tanıtım Günlerinde” buluştu.

- "Lider Ülkenin Lider Gençleri” sloganıyla Türkiye’nin dört bir yanından yola çıkan yüzlerce genç, Ankara’da “Gençlik Merkezi Tanıtım Günlerinde” buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın konuşmasıyla başlayan etkinliği halk oyunları ve “7 Bölge 7 Türkü” ekibinin konseri takip etti.

Açılışın ardından ziyaretçilerini bekleyen rengarenk stantlar gezildi. Güzel geçen günün akşamında ülkemizin dört bir yanından gelen gençlerimiz Uğur Işılak ve Murat Kekilli konserleri ile coştular.

Congresium Kongre ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen “Gençlik Merkezi Tanıtım Günleri” organizasyonu için açılan stantta Kilis Gençlik Merkezleri ziyaretçilere menengiç kahvesi, gerebiç, mayanalı kahke, Kilis karası (kuru üzüm), fıstık, cevizli sucuk, cevizli muska, kahvaltılık zahter, zeytin yağı, gün pekmezi, tahin, toz biber, Kilis kırmızı biber, defne ve zeytin yağlı sabunlarımız hediye edilerek Kilis ve Gençlik Merkezi tanıtımları sona erdi.

Programın son gününde ise Ayın Gençlik Merkezi, gençlerin iyilik ağacı, genç dönüşüm atık pil kampanyası, genç girişimcilik ve Osmanlı Türkçesi projeleri kapsamında ödüller, sertifikalar ve katılım belgeleri sahiplerine verildi.

Gençlik Merkezi Tanıtım Günlerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Çivit ve Gençlik Merkezlerinde e çalışan tüm gençlik liderleri katıldı.

LİDER ÜLKENİN LİDER GENÇLERİ ANKARA’DA BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.