Loğoğlu: "Zeydan Karalar Başkan Olmayı Çoktan Hak Etti"

Loğoğlu: Zeydan Karalar Başkan Olmayı Çoktan Hak Etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Adana'nın, Seyhan'dan, Çukurova'dan başlayarak Türkiye'nin önde gelen illerinden biri olacağını belirten Loğoğlu, bunda en önemli rolün Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a ait olacağını söyledi. Loğoğlu, "Zeydan Karalar'ın Seyhan Belediye Başkanlığına seçilmesi sadece Cumhuriyet Halk Partisi, sadece Seyhan, sadece Adana için değil tüm Türkiye için anlamlı ve güzel bir olay. Zeydan Karalar kendisini il başkanı olarak ispat etmiş, yıllarca bu partiye emek vermiş ve karşılığını görmesi gereken bir insandı. Yıllar sonra ilk defa Seyhan Belediye Başkanlığını alarak bunu bir kez daha gösterdi. Seyhan önemli bir ilçe Büyükşehir kadar büyük bir ilçe. Başkan Zeydan Karalar'ın burada en güzel işleri yapacağından hiç kuşkum yok. Kendisi 'Seyhan'a Zeydan Gerek' sloganının gereğini yerine getirecektir. Zeydan Karalar düzgün bir insan, güzel bir insan ve insanlara saygılı davranan bir insan. Ben kendisinden Belediye Başkanı olarak çok güzel şeyler bekliyorum. Bizlerde Milletvekili olarak, CHP Genel Merkezi'nde yetkili olarak Seyhan'a her şartta desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Adana, Seyhan'dan, Çukurova'dan başlayarak Türkiye'nin önde gelen illerinden biri olacak. Bunu da büyük ölçüde Zeydan Karalar yapacak" şeklinde konuştu.

Loğoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti diye getiren Karalar ise önemli bir sorumluluk altına girdiklerini ve bu sorumluluk bilinci ile Seyhan'a önemli hizmetler yapacaklarını söyledi. Karalar, "Sayın Genel Başkan Yardımcımız Faruk Loğoğlu'nun bu sözleri bizler için çok önemli. Sayın Loğoğlu bizlere bu sözlerle önemli sorumluluklar yüklüyor. Bizde bu sorumluluğumuzu yerine getirip daha yaşanılabilir bir Seyhan yaratacağız. İnşallah yapacağımız hizmetlerle Türkiye'ye örnek olacağız" ifadelerini kullandı.

LOĞOĞLU:

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.