Lokantacılar Odası Başkan Çerçi İle Bir Araya Geldi

Lokantacılar Odası Başkan Çerçi İle Bir Araya Geldi
Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile bir araya gelerek, sorunlarını anlattılar.Yunusemre Belediyesi Lokali’nde gerçekle...

Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile bir araya gelerek, sorunlarını anlattılar.

Yunusemre Belediyesi Lokali’nde gerçekleştirilen toplantıya Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya ve Hakan Akgöl, Yunusemre Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Necip Denktaş, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ve Manisa Lokantacılar Odası yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda oda üyeleri, iş yeri ruhsatları, işgaller ve bazı konulardaki sorunlarını dile getirdi. Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül, Yunusemre Belediyesi’nin lokantacılar odasının dertlerini dinleyerek toplantı gerçekleştirmesinden dolayı çok memnun olduklarını kaydetti. Akgül, sıkıntılarını dile getirme fırsatı bulduklarını belirterek, "Yunusemre Belediyesi’ne esnafın sıkıntısını sorduğu ve esnafla yüzyüze muhabbet ettiği, esnafın dertleriyle dertlenmek istediği için teşekkür ediyorum. Bizi seven ve sevdiğini de hissettiren idareciler istiyoruz. Bunları da Yunusemre Belediyesi’nde görüyoruz ve bu şekilde devam etmelerini istiyoruz. " dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ise lokantacılar odasının sorunlarını bildiklerini ve çözümü için çalışacaklarını vurgulayarak, "Belediyemizin sorumluluğundaki yerlerde işyerlerinin denetlenmesi, bazı iş yerlerinin belediyemizden isteklerinin belirlenmesi ve sorunların giderilmesini sağlamak amacıyla toplantı gerçekleştirdik. İşgaller ve bazı sorunlar ile ilgili notlarımızı aldık. Biz bunlar ile ilgili temas içerisinde olacağız. Biz hep halkın içerisindeyiz. Kanunlar çerçevesinde esnafımızın sorunlarına çözüm getireceğiz." diye konuştu.

MANİSA LOKANTACILAR ODASI BAŞKANI MEHMET AKGÜL VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇERÇİ İLE BİR ARAYA GELEREK, SORUNLARINI ANLATTILAR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.