Lösemili Çocuklar Yeni Yıl Partisinde Biraraya Geldi

Lösemili Çocuklar Yeni Yıl Partisinde Biraraya Geldi
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından düzenlenen yeni yıl balosunda lösemi hastalığını yenen ve tedavisi devam eden çocuklar bir araya geldi.

- Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından düzenlenen yeni yıl balosunda lösemi hastalığını yenen ve tedavisi devam eden çocuklar bir araya geldi.

2015’e sayılı günler kala LÖSEV, düzenlediği yeni yıl balosunda lösemi hastalığını yenen ve tedavisi devam eden çocukları buluşturdu. Mövenpick Otel’de gerçekleştirilen baloya çocuklar aileleriyle birlikte katıldı. Lösemili çocuklardan oluşan koronun ‘Jingle Bells’ şarkısını söylemesiyle başlayan balo, sihirbaz gösterisiyle devam etti. Daha sonra maskeleriyle birlikte sahneye çıkan lösemi hastalığını yenmiş beş çocuk, geri sayımla maskelerini fırlattı. Balo sonunda hazırlanan pastayı kesen çocuklar, ‘Cumhurbaşkanımızdan yeni yıl hediyemizi bekliyoruz. Hastanemizi gelsin açsın istiyoruz’ yazılı pankart açtılar.

Yeni yılı karşılamaya hazırlandıkları ifade eden LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver, “Sağlığımıza kavuşmayı dilediğimiz 2015 yılını umutla karşılıyoruz. İnşallah bütün çocuklarımız 2015’de sağlığına kavuşacak. Lösemi gibi çok büyük bir hastalıkla mücadele ederken bizim en büyük dileğimiz, elbette sağlımıza ve tuğla tuğla koyarak inşa ettiğimiz hastanemize 2015’de kavuşmak. Böylece çok daha kolay bir şekilde sağlığımıza kavuşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Ünver, baloda beş çocuğun lösemiden kurtularak maske atacağını belirterek, “Maske atma törenimiz temsili bir tören. Bugün burada beş çocuğumuz maske atacak. Bugün çocuklarımızın koroları, hazırladıkları gösterileri izleyeceğiz. Bunun yanında asıl önemlisi tedavisi biten çocuklarımızla tedavisi devam eden çocuklarımız biraradalar. Dolayısıyla tedavisi devam eden çocuklara ‘Sizler de iyileşeceksiniz’ mesajı veriyorlar. Çocuklarımız lösemi tedavisinde çok uzun bir süreci hastanelerde geçiriyor. Hiç olmazsa böyle partilerde bir mola veriyoruz” diye konuştu.

Leyla Cengiz ise, 4 aydır çocuğunun lösemi tedavisi aldığını kaydederek şunları dedi:

“Ayhan Cengiz’in annesiyim. Çocuğum 4 aydır lösemiyle savaşıyor. Şu an tedavimiz gayet iyi gidiyor. Yeni yılın bütün çocuklara sağlık ve huzur dolu bir gelecek getirmesini diliyorum. Bugün maskelerini atan çocuklarımız için kendi çocuğum maskesini atmış gibi sevindim. Umarım bütün lösemili çocuklar bugün güzel anı yaşarlar.”

Baloda konuşan tedavisi bitmiş ve tedavisi devam eden çocuklar da duygularını dile getirdiler. Hastalığı yenen Eray Erüzgün, “Lösemi hastanesinde 5 yıl kadar yattım. Hastalığım sağ salim geçti. Maskemi 2 yıl kadar önce attım. Yeni yılda hastanemizin açılmasını istiyorum. Bugün maskelerini atan arkadaşlarım adına da sevindim” dedi.

Yusuf Ali Aslan ise, “Üstün amcamı çok seviyorum. Lösemisiz bir dünya diliyorum. Herkesin 2015 yılı kutlu olsun. Hastanemizin yapılmasını çok istiyorum. Bugün maskelerini atan arkadaşlarımla gurur duyuyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.