Lösemili Elif için müjdeli haber geldi

Lösemili Elif için müjdeli haber geldi
Afyonkarahisar'da yaşayan ve uzun süredir lösemi ile mücadele eden 10 yaşındaki Elif Öz için sevindirici haber geldi.

Afyonkarahisar'da yaşayan ve uzun süredir lösemi ile mücadele eden 10 yaşındaki Elif Öz için sevindirici haber geldi. Küçük kız için Türkiye ve Almanya'dan iki gönüllü donör bulunduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda halsizlik ve kansızlık şikayetiyle ailesi ile birlikte hastaneye başvuran minik Elif'e lösemi teşhisi konulması üzerine Afyonkarahisar'da küçük kız için ilik nakli kampanyası başlatılmıştı. Kızılay Afyonkarahisar Şubesi öncülüğünde başlatılan kampanyaya kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte vatandaşlar yoğun ilgi göstermiş, donör adayları kan vermek için Kızılay'ın yolunu tutmuşlardı.

"İNŞALLAH BAŞKA AİLELER VE ÇOCUKLAR DA BU SEVİNCİ YAŞAR"

Afyonkarahisar Orman İşletme İl Müdürlüğünde işçi olarak çalışan talihsiz kızın babası Ramazan Öz, bugün yaptığı açıklamada sevindirici haberi verirken kızı Elif için Antalya'dan donör müjdesinin geldiğini kaydetti. Baba Öz müjdeli haber ile ilgili şunları söyledi:

"Haberi bugün tesadüf olarak aldım, Antalya'daki özel bir hastaneyi aradım ilik sormak için oradan da 2 tane donörün bulunduğu söylendi. Biri Almanya'dan biri ise Türkiye'den. Biz hayatımızı kurtardık. İnşallah başka aileler ve çocuklar bizim yaşadığımız sevinci yaşasınlar. Bundan sonraki süreçte ise Eskişehir'de tedavilerimiz devam edecek, ilik nakli için gerekli hazırlıklar yapıldığında Antalya'ya sevk gerçekleşecek. Tam ilik nakline hazırladıklarında ora da ilik naklimiz olacak. Aşağı yukarı bir 5-6 ay sonrada taburcu olacağız. Ben başta İhlas Haber Ajansı olmak üzere Kanal 3, Karahisar Tv ve diğer bütün basın mensupları ile Orman İşletme Müdürlüğüne ve destek olan bütün herkese teşekkür ediyorum, her kesten Allah razı olsun."

Öte yandan, küçük kızın nakil için önümüzdeki günlerde Antalya'ya gideceği öğrenildi.

Lösemili Elif için müjdeli haber geldi

Lösemili Elif için müjdeli haber geldi

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.