Lozan Cadde Avm Başlıyor

Lozan Cadde Avm Başlıyor
Lozan Cadde AVM projesi kapsamında cadde esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türkiye’ye örnek olacak cadde AVM projesini ilçemize kazandıracağız” dedi.Atakum...

Lozan Cadde AVM projesi kapsamında cadde esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türkiye’ye örnek olacak cadde AVM projesini ilçemize kazandıracağız” dedi.

Atakum ilçesinde hayata geçirmeye planladığı Lozan Cadde AVM projesi öncesi son hazırlıkları tamamlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Lozan Caddesi esnaf ve vatandaşlarıyla bir araya geldi.

Atakum’da öncelikli eksiklerden bir tanesinin de markalaşmış yaşam alanlarının olmayışı olduğunu kaydeden Başkan Taşçı, bu eksiğin giderilmesi anlamında Lozan Cadde AVM projesinin önemli bir adım olduğunu kaydetti. Proje detayları hakkında bilgi veren ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Taşçı, “Yerel esnafın güçlenmesi, markalaşmış yaşam alanlarının ortaya çıkması için proje hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu projelerden en önemlisi de Lozan Cadde AVM’dir. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, istekleri ve beklentileri doğrultusunda hazırlanan projede düğmeye basmaya hazırız. Kısa süre sonra kapsamlı bir şekilde başlayacak ve hızlı bir program çerçevesinde şehrimizin en güzel projelerinden birisini ilçemize kazandıracağız. Türkiye’nin örnek cadde AVM’lerinden bir tanesini ilçemize kazandıracağız” şeklinde konuştu.

TAŞÇI DA ESNAF DA HEYECANLI

Lozan Cadde AVM projesinin hazırlanan görsellerini cadde esnafı ve vatandaşlarla paylaşan Başkan Taşçı, “Böylesi önemli bir projeyi hayata geçireceğimiz için heyecanlıyım. Bu bağlamda hem esnafımızdan hem de vatandaşlarımızdan aldığımız destek de beni mutlu ediyor” diye konuştu.

Projeyi sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen esnaf Başkan Taşçı’ya teşekkür ederken, “Caddemiz böylesi bir projeyi yıllardır hak ediyordu. Bizler cadde esnafı olarak ve caddede yaşayan mahalle sakinleri sabırsızlıkla bu projenin hayata geçmesini bekliyoruz. Adıyla ve ticari hareketiyle zaten bir marka olan Lozan Caddesi, şimdi de Lozan Cadde AVM olarak ilçemizin ardından şehrimizin önemli alışveriş markası olacak” ifadelerini kullandı.

ATAKUM İLÇESİNDE HAYATA GEÇİRMEYE PLANLADIĞI LOZAN CADDE AVM PROJESİ ÖNCESİ SON HAZIRLIKLARI TAMAMLAYAN ATAKUM BELEDİYE BAŞKANI İSHAK TAŞÇI, LOZAN CADDESİ ESNAF VE VATANDAŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.